Η πλήρης απομυθοποίηση! ΕΤΣΙ είναι τα γεμάτα κυτταρίτιδα πόδια πασίγνωστης παρουσιάστριας, χωρίς ίχνος ρετούς! - Fanpage

Η πλήρης απομυθοποίηση! ΕΤΣΙ είναι τα γεμάτα κυτταρίτιδα πόδια πασίγνωστης παρουσιάστριας, χωρίς ίχνος ρετούς!

Αυτές οι φωτογραφίες της πασίγνωστης παρουσιάστριας μας δίνουν μία σπάνια οπτική της φιγούρας της γιατί συνήθως όλες οι δημόσιες φωτογραφίες της ρετουσάρονται πριν δημοσιευτούν.

H αδερφή της, Khloe, λέει πως η Kim Kardashian έχει το καλύτερο σώμα όλων των εποχών. Τώρα όμως οι θαυμαστές μπορούν να κρίνουν από μόνοι τους – αφού η 36χρονη έβγαλε το σώμα της στην παραλία δείχνοντας τις καμπύλες της. Φαίνεται να έχει πολύ αυτοπεποίθηση καθώς παίζει στην άμμο με τις φίλες της.
3

4

5

Οι εικόνες μας δίνουν μία σπάνια οπτική της φιγούρας της γιατί συνήθως όλες οι φωτογραφίες ρετουσάρονται πριν δημοσιευτούν.

6

7

9

12

14

Αλλά ενώ έχει καταλάβει πως υπάρχουν παντού κάμερες στην παραλί του Μεξικό, δεν διστάζει να δείξει το σώμα της ακριβώς όπως είναι. Έχει κάνει πολλές προσπάθειες για να φτιάξει ξανά το παλιό της σώμα μετά από δύο δύσκολες εγκυμοσύνες και είναι εμφανώς περήφανη για τα αποτελέσματα.

15

16

Η Kim ήταν μαζί με την αδερφή της, Kourtney, η οποία φορούσε ένα πολύ καυτό ροζ μπικίνι και με άλλες φίλες τους για διακοπές. Οι φωτογραφίες τραβήχτηκαν σε διάστημα 2 ημερών.

Credit: dailymail.co.uk

Αφήστε το σχόλιο σας: