Πονούσε αφόρητα στα Πλευρά της αλλά οι Γιατροί δεν την Πίστευαν. Τότε ο Χειρούργος της Ανακοινώνει την Σοκαριστική Διάγνωση! - Fanpage

Πονούσε αφόρητα στα Πλευρά της αλλά οι Γιατροί δεν την Πίστευαν. Τότε ο Χειρούργος της Ανακοινώνει την Σοκαριστική Διάγνωση!

Η 16χρονη Haley ήταν μια κολυμβήτρια που συμμετείχε σε αγώνες, αλλά άφησε για λίγο το όνειρό της, όταν άρχισε να αισθάνεται τρομερό πόνο στα πλευρά της.

Αυτό που έκανε τα πράγματα χειρότερα ήταν ότι οι γιατροί δεν μπορούσα να καταλάβουν τι είχε και την κατηγόρησαν ότι επινόησε την όλη κατάσταση.

Ο πατέρας της ήταν έξαλλος με τις κατηγορίες κατά της κόρης του και απηύδησε που δεν υπήρχαν απαντήσεις. Εν τω μεταξύ, η Haley πονούσε όλο και περισσότερο.

Ευτυχώς, μια χειρούργος, η Δρ Lisa McMahon συνειδητοποίησε ότι η Haley είχε μια σπάνια πάθηση που ονομάζεται «σύνδρομο ολίσθησης πλευρών». Αυτό σήμαινε ότι τα κάτω πλευρά της και στις δύο μεριές του σώματος ήταν κολλημένα, προκαλώντας της τρομερό πόνο. Η γιατρός την χειρούργησε και όλα πήγαν μια χαρά.

«Είμαι σίγουρα καλύτερα … επέστραψα στην κολύμβηση που τόσο αγαπώ! Η αναπνοή γίνεται πιο άνετα. Μπορώ να πάρω πραγματικά μια βαθιά ανάσα!», αναφέρει χαρούμενη.

Η Haley επέτρεψε στη εκπομπή «The Doctors» να δημοσιοποιήσουν την ιστορία της, η οποία γνώρισε απίστευτη επιτυχία.

Ωστόσο, η ιστορία της Haley δεν τελείωσε εκεί. Ο οικοδεσπότης του σόου, Δρ Travis, είχε μια τεράστια έκπληξη για εκείνη. Η κοπέλα ήταν τόσο συγκινημένη…

Δείτε το ιδιαίτερο δώρο της στο παρακάτω βίντεο!

Αφήστε το σχόλιο σας: