Πονούσε αφόρητα στην Κοιλιά και πήγε για Εξετάσεις. Όταν οι Γιατροί ανακάλυψαν ΤΙ έβαλε ο Άντρας της μέσα της, Πάγωσαν - Fanpage

Πονούσε αφόρητα στην Κοιλιά και πήγε για Εξετάσεις. Όταν οι Γιατροί ανακάλυψαν ΤΙ έβαλε ο Άντρας της μέσα της, Πάγωσαν

Όταν μια γυναίκα στη βόρεια Ινδία πήγε στο νοσοκομείο, λόγω του έντονου πόνου στην κοιλιά της, οι γιατροί ήταν συγκλονισμένοι όταν κατάλαβαν από τι προέρχεται. Ωστόσο, η ιστορία πίσω από αυτό που βρήκαν είναι ακόμη πιο ανησυχητική…

Οι γιατροί έβλεπαν τη γυναίκα να περπατάει κάπως περίεργα, αλλά η ακτινογραφία της δεν έκανε σαφή την ακριβή αιτία του προβλήματος. Έτσι, υποβλήθηκε σε χειρουργική επέμβαση έκτακτης ανάγκης.

Κατά τη διάρκεια της χειρουργικής επέμβασης, οι γιατροί ήταν σοκαρισμένοι όταν βρήκαν ότι η 38χρονη γυναίκα είχε μια κυρτή περόνη στην κοιλιά της. Ο κυλιόμενος πείρος είχε μήκος μεγαλύτερο από 38 εκατοστά.

Το ιατρικό προσωπικό ήταν συγκλονισμένο από αυτό που βρήκε και όταν η γυναίκα ξύπνησε την ρώτησαν για το εύρημα.

1

Σύμφωνα με το Mad World News, η γυναίκα αποκάλυψε ότι ήταν στείρα και ότι ο σύζυγός της τη βασάνιζε.

Η αντιπρόεδρος της Εθνικής Επιτροπής για τις Γυναίκες, μίλησε στο θύμα για το περιστατικό.

«Σε μια πράξη βιαιότητας έβαλε το αντικείμενο στο σώμα της μέσα από την πρωκτική περιοχή και απείλησε να την σκοτώσει αν το έλεγε σε κάποιον. Την κράτησε για δύο μέρες κλειδωμένη στο σπίτι, μέχρι να επιδεινωθεί η κατάστασή της. Την έφερε στο νοσοκομείο στις 25 Δεκεμβρίου και εξαφανίστηκε αφού ξεκίνησε να διερευνάται το θέμα».

2

Η αστυνομία αναζητά αυτή τη στιγμή τον αγνοούμενο άνδρα.

«Η εσωτερική ζημιά που υπέστη ήταν πολύ σοβαρή και θα μπορούσε να είχε πεθάνει», δήλωσε ο Δρ Kedar Singh Shahi. «Το μέγεθος του κυλίνδρου ήταν περίπου 40 εκατοστά που είναι ένα μεγάλο μέγεθος για το ανθρώπινο σώμα».

Credit: AmericaNow

Αφήστε το σχόλιο σας: