Προσέλαβε Νταντά για να φροντίζει τον 4χρονο Γιο της. Μόλις όμως είδε ΤΙ κατέγραψαν οι Κάμερες Ασφαλείας, της Κόπηκε το Αίμα! - Fanpage

Προσέλαβε Νταντά για να φροντίζει τον 4χρονο Γιο της. Μόλις όμως είδε ΤΙ κατέγραψαν οι Κάμερες Ασφαλείας, της Κόπηκε το Αίμα!

Μία από τις μεγαλύτερες ανησυχίες ενός γονιού είναι να προσφέρει στο παιδί του την κατάλληλη φροντίδα. Το να εμπιστευτείς κάποιον με τον πιο πολύτιμο θησαυρό σου δεν είναι εύκολο, ειδικά όταν το παιδί δεν μπορεί ακόμα να μιλήσει για τα όσα συμβαίνουν. Εύχεσαι μερικές φορές να είχες επιπλέον μάτια για να το βλέπεις όλη μέρα.

Τον περασμένο Ιούνιο, όταν η Tiffany Fields προσέλαβε μία νταντά για να φροντίζει τον 4χρονο γιο της, Luke, το έκανε μέσα από ένα τοπικό πρακτορείο στο Lexington του Kentucky. Ή Tiffany και ο άντρας της, Timothy, κανόνισαν η Lillian White να προσέχει τον μικρό Luke, ο οποίος είχε σύνδρομο Down, επιληψία και προβλήματα με την καρδιά.

Καθώς περνούσε ο καιρός, η μητέρα του παρατήρησε πως η συμπεριφορά του γιου της ήταν διαφορετική και πως κάτι δεν πήγαινε καλά. Έτσι, αποφάσισε να βάλει κρυφές κάμερες για να δει τι συμβαίνει όσο λείπουν. Όταν τελικά η Tiffany είδε τι είχαν καταγράψει οι κάμερες, της κόπηκε η ανάσα.

Παρόλο που η White δούλευε μόνο μία μέρα την εβδομάδα, τα αποτελέσματα της αλληλεπίδρασής της με τον Luke ήταν πολύ επιζήμια. Φαίνεται να κακοποιεί το αγόρι και σωματικά και ψυχολογικά. Στο βίντεο που θα δείτε, σέρνει το αβοήθητο παιδί και κάθεται πάνω στην κοιλιά του ενώ του αλλάζει την πάνα.

23

Τελικά η νταντά συνελήφθη τον Οκτώβριο του 2016. Κατηγορήθηκε με εγκληματική κακοποίηση παιδιού δευτέρου βαθμού και δήλωσε αθώα.

Είναι πολύ ενοχλητικό αν σκεφτεί κανείς τι άλλο θα είχε συμβεί εάν οι γονείς δεν είχαν ακολουθήσει τα ένστικτά τους και δεν είχαν βάλει κρυφές κάμερες. Ξέρουμε πως τα παιδιά και τα άτομα με ειδικές ανάγκες είναι οι πιο ευπαθείς ομάδες της κοινωνίας μας και χρειάζονται την μεγαλύτερη φροντίδα και προστασία.

Ο Luke και οι γονείς του θα πρέπει να βρουν έναν τρόπο να γιατρευτεί από αυτό το τραύμα, αλλά είμαστε χαρούμενοι που η Tiffany ακολούθησε το ένστικτό της πριν να είναι πολύ αργά.

Δείτε το σοκαριστικό βίντεο:

Εσείς πώς θα αντιδρούσατε αν η νταντά του παιδιού σας του φερόταν έτσι;

Credit: tiphero.com

Αφήστε το σχόλιο σας: