ΣΟΚ: Μητέρα 7 παιδιών Αυτοκτόνησε όταν έμαθε ότι είναι και πάλι Έγκυος. Σε Τραγική κατάσταση ο Σύζυγος - Fanpage

ΣΟΚ: Μητέρα 7 παιδιών Αυτοκτόνησε όταν έμαθε ότι είναι και πάλι Έγκυος. Σε Τραγική κατάσταση ο Σύζυγος

Μία μητέρα 7 παιδιών ανέβηκε ήσυχα την σκάλα και κρεμάστηκε ενώ ήταν στο σπίτι με τα παιδιά και τον άντρα της επειδή έμαθε πως ήταν έγκυος ξανά. Η Carla Murtagh, από το Shard End του Birmingham, είχε κανονίσει να κάνει έκτρωση στις 28 Οκτωβρίου αλλά τελικά άλλαξε γνώμη και αποφάσισε να το κρατήσει.

33

Εννιά μέρες μετά, η 34χρονη, που είχε ιστορικό κατάθλιψης, βρέθηκε κρεμασμένη από τον άντρα της που είχε πάει να την ψάξει γιατί ανησύχησε.

Την μετέφεραν αμέσως στο νοσοκομείο και παρά τις προσπάθειες των τραυματιοφορέων, δεν κατάφεραν να την ζωντανέψουν. Τότε, έκαναν καισαρική για να σώσουν το 25 εβδομάδων μωρό της, αλλά ήταν ήδη νεκρό.

34

Την ημέρα του θανάτου της, η Mr Murtagh είχε πει πως είχε ξυπνήσει με κακή διάθεση αν και φαινόταν σχετικά καλά. Είχε αρχίσει να μαγειρεύει αφού εκείνη την μέρα ένα από τα παιδιά της είχε γενέθλια.

35

Ο άντρας της είχε φύγει από το σπίτι με δύο από τα παιδιά του για να πάρει τούρτα γενεθλίων από το σουπερμάρκετ. Όταν επέστρεψαν, είπε πως η γυναίκα του είχε πάει πάνω και πως είχε πολύ ησυχία. ‘Πήγε πάνω και μου είπε πως ήθελε να μείνει μόνη. Πήγα τότε να πλύνω τα πιάτα και μετά γύρισα πάλι πάνω να δω πώς είναι.’

36

Την βρήκε κρεμασμένη στο δωμάτιό τους και κάλεσε αμέσως βοήθεια. Της έκανε τεχνητή αναπνοή μέχρι να έρθει το ασθενοφόρο που την μετέφερε στο νοσοκομείο.

‘Σοκαριστήκαμε όταν μάθαμε για την εγκυμοσύνη. Σκεφτόταν να κάνει έκτρωση γιατί είχαμε ήδη πολλά παιδιά. Ήταν αναστατωμένη και συζητήσουμε πώς θα τα καταφέρουμε. Δεν περίμενα όμως να κάνει κάτι τέτοιο,’ είπε ο άντρας της στο δικαστήριο.

37

Η νεκροψία αποκάλυψε πως η μητέρα είχε αλκοόλ, κάνναβις και αντικαταθλιπτικά στο αίμα της, έναν συνδυασμό που θα μπορούσε να προκαλέσει κατάθλιψη στο κεντρικό νευρικό  σύστημα.

38

‘Αυτό είναι μία πραγματική τραγωδία και λυπάμαι πολύ για την οικογένεια. Είναι πολύ λυπηρά τα στοιχεία. Με τον καιρό ελπίζω να θυμάστε την Carla που αγαπήσατε και  όχι αυτήν που αυτοκτόνησε,΄είπε ο δικαστής.

Credit: dailymail.co.uk

Αφήστε το σχόλιο σας: