Συντετριμμένη η Νύφη μόλις άκουσε το Τραγούδι που έβαλε ο dj ξέσπασε σε Λυγμούς. Τότε ο Γαμπρός έκανε ΚΑΤΙ Μοναδικό! - Fanpage

Συντετριμμένη η Νύφη μόλις άκουσε το Τραγούδι που έβαλε ο dj ξέσπασε σε Λυγμούς. Τότε ο Γαμπρός έκανε ΚΑΤΙ Μοναδικό!

Υπάρχει πολύ τρέξιμο κατά το σχεδιασμό ενός γάμου. Όλα τα ζευγάρια κάνουν όσο το δυνατόν περισσότερες προετοιμασίες για τη μεγάλη ημέρα και εύχονται όλα να κυλήσουν τέλεια.

Αλλά φυσικά, η νύφη και ο γαμπρός δεν μπορούν να ελέγξουν τα πάντα…

Στο βίντεο που ακολουθεί, ο Brad και η Melissa είναι στη δεξίωση του γάμου τους και ετοιμάζονται για τον χορό τους. Ο DJ αρχίζει να παίζει το «Like There’s No Yesterday» από τον αγαπημένο τραγουδιστή της νύφης, Mark Wills, και το ζευγάρι ξεκινά τον χορό. Είναι όλα τόσο ρομαντικά…

Στη συνέχεια, όμως, συμβαίνει το απροσδόκητο: Το τραγούδι ξαφνικά διακόπτεται και ο DJ παίρνει το μικρόφωνο και ανακοινώνει ότι υπάρχουν τεχνικά προβλήματα. Αμέσως όμως βγαίνει κάποιος πάνω στη σκηνή και παίξει το τραγούδι ζωντανά.

Το τραγούδι ξεκινάει και πάλι και οι Brad και Melissa αρχίζουν να χορεύουν σαν να μην συνέβη ποτέ τίποτα. Αλλά, όπως ο Brad γυρίζει τη νύφη γύρω του, εκείνη αντικρίζει τον τραγουδιστή και κραυγάζει «Θεέ μου!».

Ακριβώς εκεί μπροστά της, τραγουδώντας ένα από τα αγαπημένα τραγούδια της, είναι ο Mark Wills! Ο σύζυγός της ήταν στο κόλπο!

Δείτε το βίντεο!

Αφήστε το σχόλιο σας: