Ταύρος παίρνει την Εκδίκησή του και τρυπάει τον Ταυρομάχο στον Λαιμό και στο Στόμα. (ΠΡΟΣΟΧΗ ΣΚΛΗΡΕΣ ΕΙΚΟΝΕΣ) - Fanpage

Ταύρος παίρνει την Εκδίκησή του και τρυπάει τον Ταυρομάχο στον Λαιμό και στο Στόμα. (ΠΡΟΣΟΧΗ ΣΚΛΗΡΕΣ ΕΙΚΟΝΕΣ)

Ένας νεαρός ταυρομάχος παλεύει για την ζωή του αφού τον τρύπησε ένας ταύρος στον λαιμό, το πρόσωπο και την γλώσσα κατά την διάρκεια ενός τουρνουά στο οποίο έκανε το ντεμπούτο του.

23

Ο Daniel García Navarrete, 23, τρυπήθηκε αρκετές φορές από έναν ταύρο 450 κιλών στο στάδιο Las Ventas, στην Μαδρίτη. Την επίθεση είδαν οι 10,000 θεατές που αρχικά δεν κατάλαβαν πόσο σοβαρά ήταν τα τραύματά του.

Αφού όμως τον μετέφεραν στο νοσοκομείο σε σοβαρή κατάσταση, οι γιατροί αποκάλυψαν πως είχε τρυπηθεί 4 φορές, δύο στον λαιμό και άλλες δύο στο σαγόνι. Το σοκαριστικό βίντεο δείχνει τον ταυρομάχο να πέφτει με δύναμη στο πάτωμα πριν το μεγάλο ζώο τον χτυπήσει με τα κέρατά του.

24

Ακούγονται κραυγές από το κοινό καθώς το εκπαιδευμένο προσωπικό πηγαίνει για να αποσπάσει την προσοχή του ταύρου και στην συνέχεια απομακρύνουν το θύμα από την αρένα.

Ο ταυρομάχος έπαθε βλάβες στο ισχιακό νεύρο, έσπασε την κλείδα του, είχε πολλές ζημιές στους μυς, όπως και πολλά κοψίματα και μελανιές.

25

Οι γιατροί λένε πως ήταν τυχερός που επιβίωσε μετά από αυτή την επίθεση. Οι θεατές περιγράφουν την σκηνή ως ‘φρικτή’ και πολλοί πίστεψαν πως πέθανε από τον ταύρο. Υπήρχε αίμα στον λαιμό και μία τρύπα στον μηρό του, σύμφωνα με έναν θεατή.

Εσείς τι άποψη έχετε για τις ταυρομαχίες;

Credit: dailymail.co.uk

Αφήστε το σχόλιο σας: