Την αποκαλούσαν «Γκοτζίλα» εξαιτίας της Εμφάνισής της. Δείτε όμως ΠΩΣ έγινε 15 Χρόνια μετά και δεν θα Πιστεύετε στα Μάτια σας! - Fanpage

Την αποκαλούσαν «Γκοτζίλα» εξαιτίας της Εμφάνισής της. Δείτε όμως ΠΩΣ έγινε 15 Χρόνια μετά και δεν θα Πιστεύετε στα Μάτια σας!

Ακόμα και στο νηπιαγωγείο, η Aly Stolz περνούσε ένα ολόκληρο κεφάλι τους συμμαθητές της. Μέχρι να γίνει 12 ετών, είχε ήδη ύψος 1,90 μέτρων!

Το να ξεπερνά σε ύψος τους συμμαθητές της δεν πέρασε απαρατήρητο. Δέχτηκε πολλά ανελέητα πειράγματα και είχε αποκτήσει παρατσούκλια όπως «Γκοτζίλα» και «τέρας».

Τώρα, στα 27 της, η Aly έχει ύψος 2 μέτρα και 5 εκατοστά. Δραστηριότητες που είναι ευχάριστες για τους περισσότερους, όπως τα ψώνια για ρούχα, είναι εφιάλτης για την Aly. Με το πέρασμα των ετών, τα αρνητικά σχόλια και τα πειράγματα είχαν ως αποτέλεσμα να αποκτήσει έντονο άγχος.

Αλλά η ίδια αναφέρει ότι αυτό την έκανε πιο δυνατό άτομο.

Ακόμα τραβάει την προσοχή όπου και αν πάει, αλλά τώρα έχει αποδεχτεί τον εαυτό της, κάνοντας μόντελινγκ.

Ακούστε στο βίντεο που ακολουθεί την Aly να περιγράφει τις εμπειρίες. Μακάρι περισσότεροι «διαφορετικοί» άνθρωποι είχαν τη δική της αυτοπεποίθηση και γενναιότητα. 

Αφήστε το σχόλιο σας: