Την πήρε ο ύπνος στο κρεβάτι του νοσοκομείου. Όταν ξύπνησε, εκατοντάδες σιχαμερά πλάσματα περπατούσαν πάνω της... - Fanpage

Την πήρε ο ύπνος στο κρεβάτι του νοσοκομείου. Όταν ξύπνησε, εκατοντάδες σιχαμερά πλάσματα περπατούσαν πάνω της…

Τα νοσοκομεία γενικά δεν έχουν και την καλύτερη φήμη σχετικά με την καθαριότητα. Είναι το μέρος όπου υποτίθεται ότι τηρούνται οι πιο αυστηροί κανόνες υγιεινής, αλλά λόγω της έλλειψης προσωπικού, η κατάσταση συχνά είναι αδιανόητη.

Ωστόσο, το νοσοκομείο Sao Paolo στην Νάπολη φαίνεται να βρίσκεται σε χειρότερη κατάσταση, προκαλώντας σκάνδαλο στη χώρα. Μια γυναίκα που νοσηλευόταν εκεί για σηπτικό σοκ μετά από κάταγμα, ξύπνησε και βρήκε κάτι τρομακτικό ανάμεσα στα σεντόνια της: εκατοντάδες μικροσκοπικά μυρμήγκια!

53

Δεν είναι γνωστό ποιος ανακάλυψε πρώτος τα έντομα ή ποιος τράβηξε την φωτογραφία. Αλλά όταν ένα μέλος της βουλής από το Πράσινο Κόμμα της αντιπολίτευσης δημοσίευσε την φωτογραφία στο διαδίκτυο, ξέσπασε οργή σε όλη την χώρα και διαμάχη για τις συνθήκες των ιταλικών νοσοκομείων.

54

Ο Dr. Vito Rago, διευθυντής υγιεινής του νοσοκομείου, λέγεται ότι ντράπηκε για την φωτογραφία και έχει κανονίσει να γίνει απεντόμωση.

Η Beatrice Lorenzin, υπουργός υγείας, συνέστησε ειδική ομάδα έρευνας για να ανακαλύψει τον λόγο που έχουν πέσει τόσο πολύ τα επίπεδα υγιεινής. Στο μεταξύ, το γραφείο του εισαγγελέα στην Νάπολη ξεκίνησε έρευνα για το νοσοκομείο.

Πόσο αηδιαστικό και σοκαριστικό! Ελπίζουμε η κατάσταση να μην χειροτερέψει.

Credit: hefty.co

Αφήστε το σχόλιο σας: