Της έκλεισε τα Μάτια και την έβαλε να κάτσει στο Τραπέζι. Δεν είχε Ιδέα όμως ΤΙ θα Ακολουθούσε... - Fanpage

Της έκλεισε τα Μάτια και την έβαλε να κάτσει στο Τραπέζι. Δεν είχε Ιδέα όμως ΤΙ θα Ακολουθούσε…

Αυτή είναι η ιστορία μιας γυναίκας της οποίας ο φίλος της έκανε έκπληξη δένοντας της τα μάτια στην είσοδο του σπιτιού τους. Ενώ ξεκίνησε σαν άκακη διασκέδαση, μετατράπηκε πολύ γρήγορα σε καταστροφή. Αυτό που συνέβη μετά θα σας κάνει να καταλάβετε γιατί η ιστορία δημοσιεύτηκε ανώνυμα στο διαδίκτυο.

“Κατά την διάρκεια του μεσημεριανού στην δουλειά την περασμένη εβδομάδα έφαγα 3 πιάτα φασόλια, κάτι που δεν έπρεπε να είχα κάνει. Όταν έφτασα σπίτι, ο φίλος μου φαινόταν ενθουσιασμένος που με έβλεπε και είπε χαρούμενος: ‘Αγάπη μου, σου έχω ένα δείπνο-έκπληξη για απόψε’. Μετά μου έδεσε τα μάτια και με οδήγησε στην καρέκλα μου στην τραπεζαρία.”

3

“Κάθισα και ενώ ετοιμαζόταν να μου ανοίξει τα μάτια, χτύπησε το τηλέφωνο. Μου ζήτησε να υποσχεθώ ότι δεν θα άνοιγα τα μάτια μέχρι να γυρίσει και πήγε να σηκώσει το τηλέφωνο. Του το υποσχέθηκα αρκετές φορές και έκατσα και περίμενα. Ικανοποιημένος, πήγε να σηκώσει το τηλέφωνο.”

“Τα φασόλια που είχα φάει συνέχισαν να με επηρεάζουν και η πίεση γινόταν αφόρητη, έτσι ενώ ο φίλος μου έλειπε από το δωμάτιο, άρπαξα την ευκαιρία, μετέφερα το βάρος στο ένα πόδι μου και αερίστηκα. Όχι μόνο ακούστηκε δυνατά, αλλά μύριζε και χειρότερα από οτιδήποτε είχα μυρίσει ποτέ μου!”

4

“Πήρα την χαρτοπετσέτα μου από τα πόδια και έκανα αέρα γύρω μου έντονα. Μετά, μεταφέροντας το βάρος μου στο άλλο πόδι, αερίστηκα άλλες 3 φορές. Η μυρωδιά ήταν χειρότερη και από μαγειρεμένα σκουπίδια. Έχοντας τα αυτιά μου επικεντρωμένα στην συζήτηση στο άλλο δωμάτιο, συνέχισα να απελευθερώνω ατομικές βόμβες για μερικά ακόμη λεπτά. Η απόλαυση ήταν απερίγραπτη!”

5

“Τελικά οι αποχαιρετισμοί στο τηλέφωνο μου έδωσαν το σήμα ότι η ελευθερία μου είχε τελειώσει, έτσι έκανα αέρα γύρω μου γρήγορα λίγο ακόμα με την χαρτοπετσέτα, την έβαλα στα πόδια μου και έβαλα από πάνω τα χέρια μου, νιώθοντας πολύ ανακουφισμένη και ευχαριστημένη με τον εαυτό μου.”

“Το πρόσωπο μου πρέπει να ήταν η εικόνα της αθωότητας όταν ο φίλος μου επέστρεψε και ζήτησε συγγνώμη που του πήρε τόσο. Με ρώτησε αν είχα κοιτάξει καθόλου και τον επιβεβαίωσα ότι δεν το είχα κάνει.”

“Σε αυτό το σημείο μου άνοιξε τα μάτια και γύρω από το τραπέζι κάθονταν 12 προσκεκλημένοι, οι οποίοι με τα χέρια στις μύτες μου ευχήθηκαν ρυθμικά ‘Χρόνια πολλά’.”

6

Σίγουρα μετά από 3 πιάτα φασόλια ήταν έτοιμη να εκραγεί. Αλλά και οι επισκέπτες θα πρέπει να είχαν τρέξει να φύγουν. Χρειάζονταν λίγο καθαρό αέρα!

Credit: hefty.co

Αφήστε το σχόλιο σας: