Της έστειλε μήνυμα η Μαμά της στο Κινητό, αλλά όταν πήγε να το διαβάσει; Μεγάλη Προσοχή σε ΟΛΟΥΣ τους Κατόχους Smartphone! - Fanpage

Της έστειλε μήνυμα η Μαμά της στο Κινητό, αλλά όταν πήγε να το διαβάσει; Μεγάλη Προσοχή σε ΟΛΟΥΣ τους Κατόχους Smartphone!

H Liz ήταν μία δημοφιλής έφηβη με πολύ λαμπρό μέλλον μπροστά της. Όπως όμως πολλά παιδιά της ηλικίας της, περνούσε πολύ χρόνο με το κινητό της, διαβάζοντας και στέλνοντας μηνύματα και επικοινωνώντας με άλλους στα social media. Σπάνια άφηνε το κινητό της από τα χέρια της. 

Η αδυναμία της να το αγνοήσει όμως θα είχε καταστροφικές συνέπειες.

Το Εθνικό Συμβούλιο Ασφάλειας ξεκίνησε μία καμπάνια για να ενθαρρύνει τους οδηγούς να μην χρησιμοποιούν το κινητό τους ενώ οδηγούν.

Εάν η Liz μπορούσε να γυρίσει πίσω το χρόνο και να πάρει μία διαφορετική απόφαση εκείνη την μέρα, σίγουρα θα το έκανε. Το ότι μοιράστηκε με τον κόσμο την επίπονη κατάστασή της για να βοηθήσει άλλους να μην κάνουν τα ίδια λάθη είναι μία απόδειξη της αντοχής της.

Μερικές φορές είναι εύκολο να νομίζουμε πως αυτό δεν θα συμβεί σε μας. Αλλά αξίζει ένα μήνυμα για να καταστραφεί η ζωή μας;

Credit: hefty.co

Αφήστε το σχόλιο σας: