Της είπαν ότι Περιμένει Εγγονάκι αλλά δεν της Αποκάλυψαν το Φύλο του. Μόλις κοίταξε τα Χέρια της Κόρης της; Έμεινε Άφωνη! - Fanpage

Της είπαν ότι Περιμένει Εγγονάκι αλλά δεν της Αποκάλυψαν το Φύλο του. Μόλις κοίταξε τα Χέρια της Κόρης της; Έμεινε Άφωνη!

Η Korey και ο Sharon γνωρίστηκαν στο Pensacola Christian College, παντρεύτηκαν το 2010 και μετά από λίγο καλωσόρισαν τον γιο τους στον κόσμο.

Τον Αύγουστο του 2015, το ζευγάρι από την Φλόριντα, έμαθε ότι ήταν και πάλι έγκυος. Αυτή τη φορά, αποφάσισαν να μην πουν σε κανέναν για το φύλο του μωρού τους.

Δεδομένου ότι τα περισσότερα μέλη της οικογένειάς τους, ζουν σε άλλες πολιτείες, οι Korey και Sharon κράτησαν το μυστικό τους, απενεργοποιώντας τους λογαριασμούς τους στο Facebook και κάνοντας μερικούς από τους αγαπημένους τους να ορκιστούν ότι θα είναι εχέμυθοι.

Η Sharon γέννησε και ήρθε η ώρα για την μεγάλη αποκάλυψη. Η μαμά της Sharon ήταν η πρώτη που πήγε στο νοσοκομείο. Έφερε ένα ροζ και ένα μπλε μπαλόνι, αφού δεν ήξερε το φύλο από το εγγονάκι της, αλλά όταν κοίταξε στα χέρια της κόρης της, πήρε την μεγαλύτερη έκπληξη της ζωής…

Το βίντεο που ακολουθεί έσπασε κυριολεκτικά το Διαδίκτυο! Δείτε το!

https://youtu.be/_q0xEazKD2U

Αφήστε το σχόλιο σας: