Τι άλλο θ'ακούσουμε; Επιστήμονες υποστηρίζουν ότι όποιος τρώει πολύ κοτόπουλο υπάρχει μεγάλη πιθανότητα να... - Fanpage

Τι άλλο θ’ακούσουμε; Επιστήμονες υποστηρίζουν ότι όποιος τρώει πολύ κοτόπουλο υπάρχει μεγάλη πιθανότητα να…

Μια «έρευνα» ισχυρίζεται ότι η υπερβολική κατανάλωση λιπαρών φαγητών μπορεί να προκαλέσει ομοφυλοφιλία ή να κάνει κάποιον τρανσέξουαλ. Η συγγραφέας της έρευνας, Rita Strakosha, ισχυρίζεται ότι έχει M.P.S. από αλβανικό πανεπιστήμιο και έστειλε το έγγραφο 56 σελίδων στο PinkNews, ενώ το έχει εκδώσει και σε μορφή ηλεκτρονικού βιβλίου στο Amazon.

Στο έγγραφο, το οποίο έχει διαθέσει δωρεάν στην ιστοσελίδα της, προσπαθεί να συσχετίσει την ομοφυλοφιλία με την ανθυγιεινή διατροφή. Γράφει: «Οι ομοφυλόφιλοι συχνά καταναλώνουν μεγάλες ποσότητες τροφίμων με υψηλό γλυκαιμικό δείκτη και λιπαρά ή ακολουθούν ανθυγιεινή διατροφή με τάση προς τους υδατάνθρακες. Κάποιες έρευνες δείχνουν αυξημένη τάση παχυσαρκίας στους ομοφυλόφιλους.

Οι γκέι, οι λεσβίες και οι bisexual γυναίκες αναφέρουν υψηλότερες πιθανότητες κατανάλωσης ροφημάτων με ζάχαρη από τους στρέιτ άντρες και γυναίκες. Η πρόσβαση σε διατροφή με υψηλή περιεκτικότητα σε θερμίδες και αλκοολούχα ποτά ήταν περιορισμένη στους κύκλους της ελίτ στο παρελθόν. Και η ομοφυλοφιλία φαίνεται ότι ήταν πιο συχνή στην ίδια ομάδα.»

83

Το άρθρο συνδέει την ομοφυλοφιλία με τα λιπαρά, τα σάκχαρα και το αλκοόλ και ισχυρίζεται ότι κόβοντας τα από την διατροφή σας μπορείτε να αποτρέψετε την ομοφυλοφιλική έλξη. Σύμφωνα με το άρθρο, μια υγιεινή διατροφή χωρίς ζάχαρη και με αρκετό ύπνο μπορεί να «θεραπεύσει» ικανοποιητικά την ομοφυλοφιλία σε ένα άτομο και να αποτρέψει την επιστροφή της.

Συμβουλεύει τον κόσμο να αποφεύγει τα βαριά φαγητά, τα λιπαρά ή τα τηγανητά, τα καυτερά, τα εσπεριδοειδή και τα ροφήματα με υδατάνθρακες, ώστε να παραμείνουν ετεροφυλόφιλοι. Άρα οι κοτομπουκιές είναι εκτός. Με αυτό τον τρόπο θα αποτρέψουν και τις ομοφυλοφιλικές τάσεις.

84

Αν ακολουθήσετε αυτές τις οδηγίες, σύμφωνα με την συγγραφέα, οι προτιμήσεις σας θα κινηθούν προς το ετεροφυλοφιλικό άκρο της κλίμακας Kinsey.

Πιο πριν δεν μπορείτε να αυτοϊκανοποιηθείτε. Η έρευνα αναφέρει τα λόγια ενός αρχαίου Κινέζου πνευματιστή: «Την άνοιξη ο άντρας μπορεί να επιτρέψει στον εαυτό του να εκσπερματίζει μία φορά ανά τρεις μέρες, αλλά το καλοκαίρι και το φθινόπωρο θα πρέπει να περιοριστεί σε 2 φορές το μήνα.

Κατά την διάρκεια του κρύου του χειμώνα, ο άντρας πρέπει να διατηρεί το σπέρμα του και να αποφεύγει την εκσπερμάτιση. Μία εκσπερμάτιση τον χειμώνα είναι 100 φορές πιο επιβλαβής από μια εκσπερμάτιση την άνοιξη.»

Εσάς πώς σας ακούγονται όλα αυτά;

Credit: pinknews.co.uk

Αφήστε το σχόλιο σας: