Του τηλεφώνησε η Γυναίκα του ενώ ήταν στο Αυτοκίνητο και Οδηγούσε. Αυτό που συνέβη μόλις το σήκωσε έχει Σοκάρει τον Πλανήτη! - Fanpage

Του τηλεφώνησε η Γυναίκα του ενώ ήταν στο Αυτοκίνητο και Οδηγούσε. Αυτό που συνέβη μόλις το σήκωσε έχει Σοκάρει τον Πλανήτη!

Κάθε μέρα στις ΗΠΑ πάνω από 8 άτομα σκοτώνονται και 1.161 τραυματίζονται σε ατυχήματα που προκαλούνται από οδηγούς που δεν προσέχουν. Όταν ένα παιδί βρίσκεται στο αυτοκίνητο, οι ενήλικες τείνουν περισσότερο να αφήνουν τα κινητά τους στην άκρη και να έχουν τα μάτια τους στον δρόμο.

Η νέα ανατριχιαστική, αλλά δυνατή, διαφήμιση μιας εταιρίας κινητής τηλεφωνίας ονομάζεται “Τhe Unseen” και είναι διαφορετική από κάθε καμπάνια απρόσεκτης οδήγησης που έχουμε δει. Εδώ βλέπουμε έναν αφοσιωμένο πατέρα που πηγαίνει την κόρη του και τους φίλους της σε μια πισίνα.

Στο μεταξύ η γυναίκα του συνεχίζει να τον καλεί πανικόβλητη. Όταν τελικά απαντά ο άντρας, εκείνη του λέει ότι ο σκύλος τους έχει εξαφανιστεί. Όταν ο πατέρας αρχίζει να ψάχνει για τον σκύλο, ξαφνιάζεται βλέποντας ένα αγοράκι, το οποίο δεν ξέρει, στο πίσω μέρος του καθίσματος του αυτοκινήτου – λες και εμφανίστηκε από τον αέρα.

Ο πατέρας ανακαλύπτει ότι είναι φίλος της κόρης της και αποφασίζει να τον γυρίσει σπίτι. Συνειδητοποιώντας ότι το τηλέφωνο συνεχίζει να χτυπάει, το αγόρι ρωτάει τον άντρα αν θα το σηκώσει. Ο πατέρας απαντά όχι, λέγοντας ότι ποτέ δεν θα ήταν τόσο ανεύθυνος ώστε να σηκώσει το τηλέφωνο την ώρα που οδηγεί.

Αλλά τότε τα πράγματα παίρνουν παράξενη τροπή.

“Δεν πειράζει. Δεν είμαι εδώ”, λέει το αγόρι. Με το που γυρνά ο πατέρας πίσω, το αγόρι έχει εξαφανιστεί. Υποθέτει ότι η παράξενη αυτή συζήτηση έγινε στην φαντασία του.

Δείτε το βίντεο για να μάθετε τι γίνεται όταν η γυναίκα καλεί τον άντρα για μια τελευταία φορά. Αποδεικνύει πως η ζωή μπορεί να αλλάξει σε μια στιγμή – και είναι αρκετό για να σας κάνει να ανατριχιάσετε…

Αφήστε το σχόλιο σας: