Το Αγόρι της Νόμιζε ότι τον Απατούσε και την Εκδικήθηκε με τον πιο Φριχτό Τρόπο. Δείτε ΤΙ της έκανε και ΣΟΚΑΡΕ τον Πλανήτη! - Fanpage

Το Αγόρι της Νόμιζε ότι τον Απατούσε και την Εκδικήθηκε με τον πιο Φριχτό Τρόπο. Δείτε ΤΙ της έκανε και ΣΟΚΑΡΕ τον Πλανήτη!

Όλα συνέβησαν πριν από τέσσερα χρόνια, αλλά η Gabbe Rowland πήρε την απόφαση να μιλήσει για την «εβδομάδα κόλασης» που πέρασε, θέλοντας να γίνει γνωστή η ιστορία της και να δώσει φωνή σε θύματα ενδοοικογενειακής βίας.

Η Gabbe, από την Μασαχουσέτη των ΗΠΑ,  γνώριζε τον Justin Mustafa από το σχολείο και οι δυο τους ήρθαν ξανά σε επαφή μέσω του Facebook το 2010.

Ξεκίνησαν τη σχέση τους τον Σεπτέμβριο του 2011, ακόμα και ένα χρονικό διάστημα ενός έτους που ο Mustafa μπήκε στη φυλακή.

Η Gabbe ήταν τρελά ερωτευμένη και τον επισκεπτόταν δύο φορές την εβδομάδα και του έγραφε καθημερινά γράμματα. Ο Mustafa αποφυλακίστηκε τον Ιανουάριο του 2013 και σύντομα η Gabbe έμαθε ότι είναι έγκυος.

«Αρχικά ο Justin ενθουσιάστηκε, αλλά στη συνέχεια στράφηκε εναντίον μου και άρχισε να με κατηγορεί για διάφορα πράγματα. Είπε ότι τον απατούσα όσο ήταν στη φυλακή και μου ζήτησε να κάνω άμβλωση, αλλά ήμουν αντίθετη σε αυτό.»

Η ταραχώδης σχέση τους είχε ψυχολογικό αντίκτυπο στην Gabbe και εκείνη απέβαλλε. Τα πράγματα φαίνονταν να επανέρχονται στο φυσιολογικό, όταν στις 29 Ιουνίου όλα άλλαξαν.

«Την επόμενη μέρα με πήρε από μια φίλη και νόμιζα θα πηγαίναμε βόλτα. Αντίθετα, σταμάτησε σε ένα ήσυχο μέρος και μου είπε να του απλώσω το χέρι και να σφίξω τη γροθιά μου.»

Η Gabbe κατάλαβε τι ήθελε να της κάνει, αλλά φοβήθηκε ότι θα της έκανε κακό. Ήξερε ότι είχε κάνει χρήση ηρωϊνης αρκετές φορές στη σχέση τους, και της έκανε μια ένεση με το ναρκωτικό.

Η Gabbe δεν είχε ξαναπάρει ποτέ ναρκωτικά και η ηρωϊνη την επηρέασε με τραγικό τρόπο. Για την επόμενη εβδομάδα, ο Justin της έκανε μια-δυο ενέσεις ημερησίως. Μια μέρα ο Mustafa την πήγε σε μια δασώδη περιοχή, την ανάγκασε να γδυθεί και την βίασε. «Τον ικέτευα να σταματήσει, κλαίγοντας από τον πόνο, αλλά αγνοούσε το κλάμα μου και συνέχισε να με χτυπάει.»

Μια άλλη μέρα, την διέταξε να γδυθεί ξανά και έφερε κοντά της τον σκύλο του, ράτσας πιτ μπουλ. Την εξανάγκασε να κάνει στοματικό έρωτα στον σκύλο, ενώ την τραβούσε βίντεο. «Μετά από αυτό μου είπε να πάω στο μπάνιο, να βουρτσίσω τα δόντια μου και να πάω πίσω σε αυτόν να του κάνω στοματικό.»

 

Στις 5 Ιουλίου, η Gabbe κατάφερε να γλιτώσει, όταν ο εργοδότης της την ρώτησε για τις μελανιές της. Εκείνος την έπεισε να πάει σε ένα ασφαλές καταφύγιο και να ειδοποιήσει την αστυνομία.

Τώρα η Gabbe νιώθει ευγνωμοσύνη που δεν εθίστηκε στα ναρκωτικά και έχει μια καλή δουλειά σε ιατρικό γραφείο. Ο Mustafa καταδικάστηκε σε εξαετή φυλάκιση, αν και η Gabbe εύχεται να ήταν παραπάνω. «Συχνά μιλάω σε γυναίκες που έχουν δεχτεί κακοποίηση και ενδοοικογενειακή βία για να τις βοηθήσω.»

Credit: Rewindthepast

Αφήστε το σχόλιο σας: