Το Μέλλον είναι ήδη εδώ! Η Google πέτυχε το Ακατόρθωτο κατασκευάζοντας το πρώτο Ιπτάμενο Αυτοκίνητο! - Fanpage

Το Μέλλον είναι ήδη εδώ! Η Google πέτυχε το Ακατόρθωτο κατασκευάζοντας το πρώτο Ιπτάμενο Αυτοκίνητο!

Είναι αλήθεια! Το πρώτο ιπτάμενο αυτοκίνητο κυκλοφόρησε. Η Kitty Hawk, μια εταιρία startup την οποία στηρίζει και χρηματοδοτεί o συνιδρυτής της Google, Larry Page, στοχεύει να φέρει την επανάσταση στην βιομηχανία των μεταφορών.

Σύμφωνα με αναφορές των μέσων, ο Larry Page έχει επενδύσει 100 εκατομμύρια δολάρια στην τεχνολογία του ιπτάμενου αυτοκινήτου. Το αυτοκίνητο διαθέτει λειτουργίες κάθετης απογείωσης και προσγείωσης, ζυγίζει περίπου 100 κιλά και μπορεί να πετάξει με ένα άτομο τη φορά. Το μέλλον μάλλον έχει ήδη φτάσει.

Το όνομα της εταιρίας θυμίζει την παραλία Kitty Hawk, την παραλία των ΗΠΑ όπου οι αδερφοί Wright πέταξαν με το πρώτο τους αεροσκάφος το 1902-1903.

Κοιτάξτε προσεκτικά.

63

Το ιπτάμενο αυτοκίνητο διαθέτει κινητήρα ελικοειδούς ώθησης. Η πηδαλιούχηση φαίνεται εύκολη. Σας υπενθυμίζουμε ότι αυτό είναι το πρώτο μόλις βήμα. Μια ματιά στο μέλλον. Το μέλλον ανήκει στα ιπτάμενα αυτοκίνητα. Πριν χρόνια, ο Steven Spielberg το έδειξε στην ταινία του “Back To The Future”.

Εξέλιξη;

64

Ίσως εξελιχθεί σε κάτι τέτοιο, με αρκετό χώρο για όλη την οικογένεια.

Ή σε κάτι τέτοιο.

65

Ποιος ξέρει τι μας επιφυλάσσει το μέλλον;

Έλεγχος και επίδειξη

66

Προς τo παρόν το ιπτάμενο αυτοκίνητο μπορεί να πετάξει μόνο πάνω από υδάτινες επιφάνειες με ταχύτητα 40 χιλιόμετρα την ώρα. Το πρωτότυπο μοιάζει περισσότερο με jet ski με έλικες παρά με ιπτάμενο αυτοκίνητο.

Τι είπε ο Larry Page;

67

O Larry Page είπε στους New York Times: «Πάντα ονειρευόμασταν να πετάμε αβίαστα και μια μέρα ήμασταν ενθουσιασμένοι που θα μπορούσαμε να πετάξουμε με το Kitty Hawk για μια γρήγορη, προσωπική πτήση.»

Ο διευθύνων σύμβουλος της Kitty Hawk και πρώην εκτελεστικός διευθυντής της Google, Sebastian Thrun, είπε:

68

«Αυτό θα μπορέσει να αλλάξει το μέλλον των προσωπικών μεταφορών.» Σύμφωνα με το CNN, η εταιρία είπε ότι έχει λάβει άδεια από την Ομοσπονδιακή Διοίκηση Αεροπορίας για το αεροσκάφος ώστε να πετάξει σε περιοχές με λίγη κυκλοφορία.

Σύμφωνα με το ABC News, το όχημα ονομάζεται Octocoptor. Η εταιρία δήλωσε: «Είναι ασφαλές, ελεγμένο και νόμιμο να κυκλοφορεί σε επιλεγμένα σημεία στις ΗΠΑ. Επίσης, δεν απαιτείται δίπλωμα πιλότου, μπορείτε να μάθετε να το πετάτε μέσα σε λίγα λεπτά.»

Δείτε το βίντεο:

Οι εποχές αλλάζουν!

Καλές πτήσεις!

69

Οι σκέψεις σας;

Credit: wittyfeed.com

Αφήστε το σχόλιο σας: