Το Μωρό στο Παρκαρισμένο Αμάξι φαινόταν σαν να Μην ανέπνεε. Μόλις οι Αστυνομικοί έσπασαν το Τζάμι, τους Σηκώθηκε η Τρίχα! - Fanpage

Το Μωρό στο Παρκαρισμένο Αμάξι φαινόταν σαν να Μην ανέπνεε. Μόλις οι Αστυνομικοί έσπασαν το Τζάμι, τους Σηκώθηκε η Τρίχα!

Μία μέρα του προηγούμενου καλοκαιριού, η Carolynne Seiffert από το Νέο Hampshire ήταν έξω για ψώνια όταν κάτι απρόσμενο συνέβη.

Είχε παρκάρει το αυτοκίνητό της στο Walmart και είχε μπει στο κατάστημα.

Ενώ έκανε τις δουλειές της, αρκετοί άνθρωποι που πέρασαν δίπλα από το αυτοκίνητό της παρατήρησαν πως υπήρχε ένα μωρό στο πίσω κάθισμα. Το νεογέννητο ήταν τυλιγμένο με μία ελαφριά κουβέρτα και είχε δίπλα του ένα μπουκάλι γάλα. Έκανε πολύ ζέστη εκείνη τη μέρα και το μωρό ήταν εκτεθειμένο στον ήλιο. Οι περαστικοί κάλεσαν την αστυνομία αμέσως, για να σώσει το καημένο παιδί.

Όταν η αστυνομία έφτασε, παρατήρησαν πως το μωρό ήταν ακίνητο. Δεν έχασαν λεπτό και έσπασαν αμέσως το πίσω παράθυρο για να το σώσουν αλλά φαίνεται πως είχε σταματήσει να αναπνέει. Ένας από τους αστυνόμους του έκανε τεχνητή αναπνοή, αλλά κάτι δεν πήγαινε καλά.

15

Στην πραγματικότητα, το μωρό ήταν μια κούκλα από σιλικόνη! Ο αστυνόμος δεν πίστευε στα μάτια του. Τον είχε κοροϊδέψει μία κούκλα. Ωστόσο, ήταν σίγουρος πως ήταν μωρό και ισχυρίστηκε πως το ένιωσε και σαν φυσιολογικό μωρό όταν το σήκωσε. Όπως είδαν μετά, η Carolyne είχε χάσει τον γιο της πριν μερικά χρόνια και από τότε συλλέγει τέτοιες κούκλες που μοιάζουν με αληθινές και ονομάζονται «reborn.»

Κοστίζουν περίπου $2,000 και για εκείνη ήταν ένας τρόπος να θρηνήσει τον χαμό του γιου της. Έχει πάνω από 40 κούκλες και τις παίρνει μαζί της όπου πάει. Εκείνη τη μέρα είχε πάρει την κούκλα της, Ainsley, μαζί της και σίγουρα όλοι ξεγελάστηκαν.

Όταν είδε τι είχε συμβεί, ένιωσε ντροπιασμένη. Αλλά ο αστυνόμος που είχε σπάει το παράθυρο κατάλαβε αμέσως την κατάστασή της και αποφάσισε να της πληρώσει και τις ζημιές. Η γυναίκα που έχασε ένα παιδί κάνει ότι μπορεί για να συνεχίσει τη ζωή της και αυτές οι κούκλες της προσφέρουν την παρουσία που αναζητά στην καθημερινή της ζωή.

16

Από δω και μπρος, η Carolynne θα βάλει ένα αυτοκόλλητο στο παράθυρο του αυτοκινήτου της για να καταλαβαίνουν οι περαστικοί πως έχει μία κούκλα στο αμάξι. Έτσι, ελπίζει να αποτρέψει κάτι παρόμοιο από το να ξανασυμβεί. Ας ελπίσουμε αυτές οι κούκλες να την βοηθήσουν να προχωρήσει με τη ζωή της…

Credit: hefty.co

Αφήστε το σχόλιο σας: