Το Μόνο που της Έμεινε, μετά την Απαγωγή του Γιου της, ήταν μια Φωτογραφία. 21 Χρόνια Μετά, η Αστυνομία Κάνει την Έκπληξη! - Fanpage

Το Μόνο που της Έμεινε, μετά την Απαγωγή του Γιου της, ήταν μια Φωτογραφία. 21 Χρόνια Μετά, η Αστυνομία Κάνει την Έκπληξη!

To 1995, η μηέρα Maria Mancia έπαθε το χειρότερο που θα μπορούσε να της συμβεί. Μία μέρα που πήγε στη δουλειά και γύριζε σπίτι, ο 1ος έτους γιος της, Steven, απήχθη από το σπίτι τους στην Καλιφόρνια. Και σαν να μην έφτανε αυτό, πήραν και όλες τις αναμνήσεις που είχε από εκείνον.

Όλα τα έγγραφα, όλες τις φωτογραφίες, είχαν πάρει ακόμα και τον υπέρηχο του μωρού της. Μίλησε με τη θεία του Steven και της ζήτησε ένα αντίτυπο μία φωτογραφίας που της είχε στείλει. Αυτή η κουρελιασμένη, παλιά φωτογραφία θα ήταν το μόνο πράγμα που θα είχε για να θυμάται τον γιο της για δεκαετίες.

Το χειρότερο από όλα είναι πως για όλα αυτά ευθύνεται ο πατέρας του παιδιού. Αλλά υπήρχαν και κάποια καλά νέα. Οι ερευνητές δεν τα παράτησαν, ούτε η Mancia. Έμαθαν πως είχε γραφτεί σε ένα σχολείο στο Μεξικό και έτσι τον προσέγγισαν προσεκτικά.

Τον ρώτησαν για τον βιολογικό του πατέρα, ο οποίος είχε εξαφανιστεί. Μετά από τεστ DNA, ταυτοποίησαν πως ήταν αυτός που έψαχναν.

‘Ποτέ δεν τα παράτησε, αλλά είχε αποδεχτεί το γεγονός πως μπορεί να μην γνωρίσει ποτέ το γιο της. Το ότι μπόρεσε να γυρίσει στην πατρίδα του και στην μητέρα του είναι μία απερίγραπτη τιμή.’

Ο Steven δεν είχε ιδέα τι του είχε συμβεί. Δεν ήξερε πως είχε μητέρα και πως ήταν ζωντανή. Δεν ήξερε πως είχε αδέρφια που τον περίμεναν. Η επανασύνδεσή τους ήταν μία πολύ συγκινητική στιγμή.

‘Τόσα χρόνια ζούσα χωρίς την μητέρα μου και τελικά τώρα έμαθα πως ήταν ζωντανή σε μία άλλη χώρα. Δεν περιγράφεται με λόγια αυτό που νιώθω.’

Αφήστε το σχόλιο σας: