Το σημάδι στον λαιμό του μεγάλωνε συνεχώς μέχρι που άρχισε να τον πνίγει. Τότε ο Γιατρός σκέφτηκε ΚΑΤΙ Απίστευτο! - Fanpage

Το σημάδι στον λαιμό του μεγάλωνε συνεχώς μέχρι που άρχισε να τον πνίγει. Τότε ο Γιατρός σκέφτηκε ΚΑΤΙ Απίστευτο!

Όταν το σημάδι που είχε από την γέννησή του άρχισε να εξαπλώνεται, οι γονείς του ανησύχησαν και ήξεραν πως έπρεπε να τον δει γιατρός.

Γρήγορα, ολόκληρο το πρόσωπό τους είχε καλυφτεί από το σημάδι και έβγαιναν συνεχώς καινούργιες κηλίδες. Τελικά, όλα τα σημάδια συνδυάστηκαν σε μία μεγάλη κόκκινη κηλίδα στο πρόσωπο του μικρού Ethan.

83

Όχι μόνο το σημάδι του φαινόταν χειρότερο και πιο επιθετικό, επηρέαζε επίσης και την υγεία του. Η συνεχής εξάπλωση είχε φτάσει στο ακουστικό κανάλι και επηρέαζε την ακοή του.

Δυστυχώς όμως, όσοι τους έβλεπαν στον δρόμο δεν ήταν υποστηρικτικοί και ειδικά προς την μητέρα του. Πολλοί άγνωστοι αποκαλούσαν το μωρό της ‘τέρας’ και κάποιοι έλεγαν πως η μητέρα του έκαιγε το πρόσωπο του μωρού της. Η Amanda όμως ανησυχούσε πολύ για την υγεία του Ethan.

84

Μία μέρα, δυσκολευόταν πολύ να αναπνεύσει – το σημάδι πίεζε τους αεραγωγούς του και τον έπνιγε. Αυτό που είχε ξεκινήσει σαν μικρό σημάδι στο πρόσωπο είχε τώρα εξελιχτεί σε μία πολύ σοβαρή κατάσταση.

Όταν οι γονείς πήγαν σε γιατρό για να δουν ποιες ήταν οι επιλογές τους, έμαθαν πως έπρεπε να κάνει ένα δύσκολο και επικίνδυνο χειρουργείο για να το αφαιρέσει. Εκτός από αυτό όμως, ο γιατρός είχε μία ιδέα που ήταν πολύ λιγότερο επεμβατική.

Ο γιατρός είχε ακούσει για μία νέα θεραπεία που δίνεται συνήθως σε όσους έχουν υψηλή πίεση αλλά φαινόταν να ταιριάζει και στην περίπτωση του Ethan. Έτσι, οι γονείς του αποφάσισαν να την δοκιμάσουν πριν προχωρήσουν σε μία επέμβαση.

Όντως, αυτά τα χάπια έκαναν δουλειά και η υγεία του άρχισε να καλυτερεύει. Το σημάδι εξαφανίστηκε εντελώς μετά από μερικές εβδομάδες και ο Ethan είναι ένα εντελώς φυσιολογικό αγοράκι. Είμαστε σίγουροι πως οι γονείς του θα νιώθουν τεράστια ευγνωμοσύνη για την εξέλιξη των πραγμάτων.

85

Σχεδόν 8 χρόνια μετά, τα δίδυμα, Ethan και Ahren, λατρεύουν να διασκεδάζουν και το σημάδι που τον απειλούσε κάποτε δεν έχει εμφανιστεί ξανά από τότε.

Είμαστε πολύ χαρούμενοι που η σύγχρονη ιατρική κατάφερε να σώσει τον Ethan και ελπίζουμε το μέλλον να επιφυλάσσει στα δίδυμα ότι καλύτερο!

Πώς σας φάνηκε η ιστορία τους;

Credit: shareably.co

Αφήστε το σχόλιο σας: