Χωρίς κατηγορία

ΤΡΑΓΙΚΟ: 19χρονη Σκότωσε κατά λάθος το Αγόρι της, στην προσπάθειά της να φτιάξει ένα ριψοκίνδυνο Βίντεο για το YouTube.

Στις μέρες μας φαίνεται ότι όλοι προσπαθούν να γίνουν διάσημοι. Κάποιοι προσπαθούν να τα καταφέρουν στο Χόλιγουντ, ενώ άλλοι μέσω Instagram ή με βίντεο στο YouTube.

Αυτό ήταν το όνειρο για την Monalisa Perez και τον φίλο της, Pedor Ruiz. Δυστυχώς, το κανάλι τους στο YouTube θα τους διέλυε.

Η Monalisa Perez είναι vlogger από την Minnes…


Στις μέρες μας φαίνεται ότι όλοι προσπαθούν να γίνουν διάσημοι. Κάποιοι προσπαθούν να τα καταφέρουν στο Χόλιγουντ, ενώ άλλοι μέσω Instagram ή με βίντεο στο YouTube.

3

Αυτό ήταν το όνειρο για την Monalisa Perez και τον φίλο της, Pedor Ruiz. Δυστυχώς, το κανάλι τους στο YouTube θα τους διέλυε.

4

Η Monalisa Perez είναι vlogger από την Minnesota. Η νεαρή γυναίκα συλλήφθηκε επειδή πυροβόλησε τον φίλο της στις 26 Ιουνίου. Ο πυροβολισμός ήταν μέρος μιας επικίνδυνης σκηνής που γύριζαν για το κανάλι τους στο YouTube.

5

Η Perez κατηγορείται για ανθρωποκτονία δευτέρου βαθμού. Αυτή η κατηγορία μπορεί να οδηγήσει σε 10 χρόνια φυλάκισης, πρόστιμο 20.000 δολαρίων ή και τα δύο μαζί.

6

Το τραγικότερο είναι ότι ο Ruiz ήταν στο κόλπο και μάλιστα ήταν αυτός που το σκέφτηκε.

Θέλετε Επιδερμική Σύσφιξη? Νέα 4-πλη Τεχνολογία SMASH BODY στα DNA center!

7

Όταν πυροβολήθηκε ο Ruiz, η Perez κάλεσε την αστυνομία. Τους είπε ότι πυροβόλησε κατά λάθος το αγόρι της. Η ομάδα διάσωσης δεν κατάφερε να επαναφέρει τον Ruiz ο οποίος πέθανε στην σκηνή.

8

Πριν τον πυροβολισμό, η Perez πόσο ενθουσιασμένος ήταν ο Ruiz για το σχέδιο τους. Φαίνεται ότι ο Ruiz είχε σχεδιάσει να κρατήσει ένα βιβλίο μπροστά στο στήθος του και η Perez θα το πυροβολούσε. Ο Ruiz πίστευε ότι το βιβλίο θα σταματούσε την σφαίρα. Φέρεται να το είχε δοκιμάσει πιο πριν.

9

H Perez είχε γράψει ακόμα και στο Twitter για το σχέδιο τους και ότι ήταν ιδέα του Ruiz. «Εγώ και ο Pedro θα γυρίσουμε ίσως ένα από τα πιο επικίνδυνα βίντεο. Δική του ιδέα, όχι δική μου», έγραψε. Δυστυχώς, το βιβλίο δεν σταμάτησε την σφαίρα.

10

Αυτό δεν ήταν το πρώτο βίντεο του ζευγαριού στο YouTube. Είχαν ξεκινήσει να γυρνάνε βίντεο μαζί τον Μάρτιο. Κατέγραφαν την ζωή τους σαν νεαρό ζευγάρι που μεγάλωνε ένα νήπιο.

Η 3χρονη κόρη τους έχει εμφανιστεί μερικές φορές στα βίντεο του. Πέρα από αυτό, έχουν ανεβάσει και πιο επικίνδυνα βίντεο, με επικίνδυνες σκηνές, προκλήσεις και φάρσες.

11

Το βίντεο με τον πυροβολισμό ήταν το τελευταίο επικίνδυνο βίντεο που γύρισαν μαζί. Πλέον χρησιμεύει σαν αποδεικτικό στοιχείο. Είναι η μόνη πηγή που θα μπορούσε να κρατήσει την Perez εκτός φυλακής.

12

Η Perez εξήγησε τον λόγο που αποφάσισε να ακολουθήσει το πλάνο του Ruiz. Είπε στην αστυνομία ότι ο Ruiz της είχε δείξει ένα άλλο βιβλίο όπου είχε κολλήσει μια σφαίρα. Όταν το είδε, συμφώνησε με το πλάνο.

13

Για το βίντεο χρησιμοποίησε ένα πυροβόλο Desert Eagle διαμέτρου .50. Η σφαίρα πέρασε μέσα από το βιβλίο και μετά στο στήθος του Ruiz. Το ζευγάρι είχε πει μάλιστα σε κάποιους συγγενείς το σχέδιο του. Η θεία του Ruiz την παρακάλεσε να μην το κάνει.

14

Η θεία του ήταν συντετριμμένη από την εξέλιξη των πραγμάτων. «Ήταν ερωτευμένοι, αγαπούσαν ο ένας τον άλλο. Ήταν μια φάρσα που πήγε στραβά. Δεν θα έπρεπε να είχε συμβεί έτσι. Δεν θα έπρεπε να είχε συμβεί καθόλου.»

15

Το τραγικότερο στην ιστορία είναι ότι η Perez είναι έγκυος. Στο τελευταίο βίντεο λέει ότι είναι ενθουσιασμένη που θα μεγαλώσει ακόμα ένα παιδί με τον Ruiz. Δυστυχώς, δεν θα μάθει ποτέ πώς θα ήταν η ζωή με τον Ruiz.

Credit: guff.com

Διαβάστε περισσότερα…

Αφήστε το σχόλιό σας

More stories