Χωρίς κατηγορία

Τρομοκρατημένη Μητέρα βλέπει τον Γιο της να γυρνάει σπίτι ΧΩΡΙΣ Παντελόνι. Μόλις έμαθε το Λόγο, έγινε έξω Φρενών!

Μια μητέρα από την Ουάσιγκτον πήγε να πάρει τον γιο της από την στάση του λεωφορείου όπως κάθε απόγευμα. Αλλά αυτή η φορά ήταν διαφορετική. Τρομοκρατήθηκε όταν είδε ότι το αγόρι της έκλαιγε και δεν φορούσε παντελόνι. Αμέσως έτρεξε προς το παιδί της καθώς το λεωφορείο απομακρυνόταν. Έπρεπε να μάθει τι είχε συμβεί. Τότε είδε κάτι να κρέμεται ανάμεσα …


Μια μητέρα από την Ουάσιγκτον πήγε να πάρει τον γιο της από την στάση του λεωφορείου όπως κάθε απόγευμα. Αλλά αυτή η φορά ήταν διαφορετική. Τρομοκρατήθηκε όταν είδε ότι το αγόρι της έκλαιγε και δεν φορούσε παντελόνι. Αμέσως έτρεξε προς το παιδί της καθώς το λεωφορείο απομακρυνόταν. Έπρεπε να μάθει τι είχε συμβεί. Τότε είδε κάτι να κρέμεται ανάμεσα στα πόδια του.

Του είχαν βάλει να φορέσει πάνα. Η μητέρα κάλεσε το σχολείο του απαιτώντας εξηγήσεις. Το αγόρι ήταν πολύ αναστατωμένο για να της εξηγήσει την κατάσταση. Η διεύθυνση του σχολείου τα μάσαγε και αρνήθηκε να περιγράψει το μυστηριώδες περιστατικό εξαιτίας του οποίου ο γιος της φορούσε πάνα και είχε μείνει χωρίς παντελόνι.

Το σχολείο έχει δεχτεί και στο παρελθόν κριτική λόγω των μεσαιωνικών βασανιστηρίων που χρησιμοποιεί, όπως το να βάζει τα παιδιά με ειδικές ανάγκες σε κουτιά. Η ανάδοχη μητέρα του παιδιού απαιτεί να μάθει γιατί του έβγαλαν το παντελόνι και αναγκάστηκε να φορέσει μια λερωμένη πάνα μπροστά στους συμμαθητές του.

Το σχολείο επέλεξε να αγνοήσει τις ανησυχίες της. Η μητέρα σοκαρίστηκε που φόρεσαν στον γιο της πάνα και μάλιστα μπροστά στην τάξη του, γιατί έχει περάσει κατά πολύ την ηλικία στην οποία τα παιδιά φοράνε πάνες. Ο δάσκαλος δεν το θεώρησε παράξενο; Ποιος θα το έκανε αυτό και γιατί;

Τελικά η μητέρα έμαθε την αλήθεια. Το αγόρι τα έκανε επάνω του στην τάξη. Αντί να του δώσουν να αλλάξει εσώρουχα, του έβγαλαν το παντελόνι και του έβαλαν να φορέσει πάνα. Μετά το έβαλαν να περπατήσει μπροστά στους συμμαθητές του και να μπει στο σχολικό.

Επανάσταση στις Δίαιτες! Χάσε 10 Κιλά Μέχρι να Μπει ο Αύγουστος!

Το χειρότερο είναι ότι το αγόρι έχει μαθησιακή δυσκολία και βρίσκεται σε ανάδοχη οικογένεια. Οι νταήδες του σχολείου δεν χρειάζονταν άλλη αφορμή για να το γελοιοποιήσουν. Αλλά η διεύθυνση τους έδωσε ακόμα μια αφορμή, βάζοντας το αγόρι να κυκλοφορήσει με πάνα.

H διεύθυνση του σχολείου αρνήθηκε να σχολιάσει την κακομεταχείριση του παιδιού. Αλλά τελικά μια εκπρόσωπος του σχολείου παραδέχτηκε ότι το σχολείο δεν ακολούθησε το πρωτόκολλο που απαιτείται σε τέτοια περιστατικά. «Σύμφωνα με το πρωτόκολλο, το παιδί έπρεπε να καθαριστεί και να φορέσει ένα παντελόνι. Αυτό το πρωτόκολλο δεν ακολουθήθηκε και πλέον ερευνούμε το ζήτημα.»

Δεν είναι γνωστό ποιος πήρε την απόφαση να γυρίσει το παιδί σπίτι φορώντας μόνο την πάνα. Φαίνεται απάνθρωπο, ασυνήθιστο και παράλογο.

Εσείς πώς θα αντιδρούσατε στην θέση αυτής της μητέρας;

Credit: awm.com

Διαβάστε περισσότερα…

Αφήστε το σχόλιό σας

More stories