Υπάλληλος Αεροδρομίου σηκώνει τη Φούστα μιας Γυναίκας μπροστά σε όλο τον Κόσμο. Δείτε το Βίντεο που Προκάλεσε θύελλα Αντιδράσεων! - Fanpage

Υπάλληλος Αεροδρομίου σηκώνει τη Φούστα μιας Γυναίκας μπροστά σε όλο τον Κόσμο. Δείτε το Βίντεο που Προκάλεσε θύελλα Αντιδράσεων!

Μια δημοσιογράφος του CNN κοινοποίησε ένα σοκαριστικό βίντεο του “εξευτελισμού” της από μία υπάλληλο ασφαλείας του αεροδρομίου. Στις 15 Δεκεμβρίου, ζήτησαν από την Angela Rye του CNN να περάσει από επιπλέον έλεγχο ασφαλείας στο αεροδρόμιο.

Εκείνη ζήτησε αμέσως να καλέσουν αστυνομικό στην σκηνή για να βιντεοσκοπήσει τον έλεγχο της υπαλλήλου, σύμφωνα με το BET. Η υπάλληλος φέρεται να κακοποίησε το σώμα της δημοσιογράφου και το δικαίωμα της στην ιδιωτικότητα σηκώνοντας το φόρεμα της και αγγίζοντας τα γενvητικά της όργανα δύο φορές κατά την διάρκεια του ελέγχου.

Στο τέλος, η Rye δείχνει έτοιμη να κλάψει:

https://www.youtube.com/watch?v=6wBnGxhzj9g

Μετά από αυτή την τρομακτική εμπειρία, η Rye μίλησε στο Periscope για τον λόγο που αρνήθηκε να παραμείνει σιωπηλή κατά την διάρκεια του περιστατικού και γιατί είναι απαράδεκτο. Η πολιτική σχολιάστρια έγραψε ένα άρθρο για το CNN συζητώντας την κατάσταση με περισσότερες λεπτομέρειες και εκφράζοντας την ανησυχία της για τις επιδράσεις της πρακτικής των υπαλλήλων ασφαλείας και σε άλλους.

“Κοινοποίησα το βίντεο στα κοινωνικά δίκτυα”, γράφει η Rye στις 17 Δεκεμβρίου. “Κοινοποίησα τον εξευτελισμό μου. Μοιράστηκα τα συναισθήματα μου μετά το περιστατικό στο Periscope, έτσι ώστε να έχουμε μια εποικοδομητική συνομιλία για τις πρακτικές που αλλάζουν. Φυσικά θέλουμε να είναι ασφαλής και προστατευμένη η Αμερική, αλλά ταυτόχρονα δεν πρέπει να παραβιάζουμε την συναισθηματική και σωματική ασφάλεια των πολιτών του έθνους μας.”

Η Rye έλαβε μεγάλη υποστήριξη όταν κοινοποίησε το βίντεο στο Twitter στις 5 Δεκεμβρίου με λεζάντα: “Φαίνεται ότι η υπάλληλος ασφαλείας ακολουθεί το μοντέλο του Trump και αρπάζει από τον κόλπο”.

“Ζήτησα από έναν αστυνομικό να βιντεοσκοπήσει το περιστατικό για να μπορέσω να το στείλω στην υπηρεσία ασφαλείας”, γράφει σε ένα άλλο tweet. “Ελπίζω ότι ο εξευτελισμός μου θα διορθώσει το σύστημα.”

Το βίντεο έχει πάνω από 10.000 retweet και 11.000 like. Πολλοί χρήστες μοιράστηκαν τις δικές τους τρομακτικές εμπειρίες από την υπηρεσία ασφαλείας.

“Δεν χρειάζεται να κάνουμε κάτι, επειδή πάντα γινόταν αυτό – αυτό δεν φαίνεται σωστό”, προσθέτει η Rye στο άρθρο της. “Ίσως ήρθε η ώρα να επενδύσει η υπηρεσία ασφαλείας σε νέο εξοπλισμό. Ήρθε σίγουρα η ώρα να κρατήσουν τα χέρια τους μακριά από τους κόλπους μας.”

Εσείς τι πιστεύετε;

Credit: opposingviews.com

Αφήστε το σχόλιο σας: