Φρίκη! Γυναίκα βρήκε Τραγικό Θάνατο όταν Εξορκιστές πέταξαν το Σώμα της στην Φωτιά για να "Σκοτώσουν τον Δαίμονα" - Fanpage

Φρίκη! Γυναίκα βρήκε Τραγικό Θάνατο όταν Εξορκιστές πέταξαν το Σώμα της στην Φωτιά για να «Σκοτώσουν τον Δαίμονα»


Εξορκισμός, είναι η διαδικασία που απομακρύνει τους δαίμονες ή άλλες κακές πνευματικές οντότητες που πιστεύεται ότι διακατέχουν ένα άτομο. Οι εξορκισμοί υπήρχαν από την αρχή της αρχαίας ιστορίας και εξακολουθούν να εφαρμόζονται από πολλές θρησκείες σήμερα.

Μια νεαρή Νικαραγουανή γυναίκα, πρόσφατα έπεσε θύμα ενός εξορκισμού που διεξήχθη από την εκκλησία της. Πλέον είναι νεκρή, αφού τα μέλη της εκκλησίας της, έριξαν το γυμνό κορμί της σε μια πυρά. Σύμφωνα με τον «πάστορα» και τους ακόλουθούς του, είχε καταληφθεί από έναν δαίμονα.

1

Ο Juan Rocha, είναι ένας αυτοαποκαλούμενος πάστορας που συνδέεται με την Ευαγγελική Εκκλησία. Ο Rocha μαζί με άλλα μέλη της ομάδας, έγδυσαν την 25χρονη Vilma Trujillo, την έδεσαν και την έριξαν πάνω σε μια φλεγόμενη πυρά.

2

Ο Rocha και η ομάδα του, είπαν ότι η κοπέλα ήταν δαιμονισμένη και ένιωσαν ότι έπρεπε να της κάνουν εξορκισμό. Ώρες αργότερα, το σώμα της Trujillo βρέθηκε από τους συγγενείς της στο βορειοανατολικό χωριό El Cortezal.

3

Η Trujillo υπέστη πολλαπλά, τρομακτικά εγκαύματα στο σώμα της. Αφού η οικογένειά της την βρήκε, την πήγε στο νοσοκομείο όπου και πέθανε μία εβδομάδα μετά το περιστατικό.

Ο Rocha συνελήφθη. Επέμεινε στις αρχές λέγοντας ότι η Trujillo ήταν δαιμονισμένη, αλλά αρνήθηκε ότι την έριξε στη φωτιά. Ισχυρίστηκε ότι ο δαίμονας που βρίσκονταν μέσα της, την ανάγκασε να πέσει στη φωτιά.

4

«Ο Θεός της είπε ότι επρόκειτο να διώξει αυτό το κακό πνεύμα από αυτήν και μας ζήτησε να βάλουμε μια πυρκαγιά, ώστε να προσευχηθούμε και να φύγει το πνεύμα. Προσευχόμασταν όταν την είδαμε να πέφτει στη φωτιά.»

Ο Rafael Arista, ο επικεφαλής της Εκκλησίας, αρνήθηκε ότι ο Rocha είναι μέλος της κοινότητάς του και αρνήθηκε ότι η ομάδα του πήρε μέρος σε ένα τέτοιο έγκλημα.

5

Ο σύζυγός της Trujillo, Reynaldo Peralta, ήταν μακριά όταν η σύζυγός του κάηκε μέχρι θανάτου. «Η σύζυγός μου δεν ήταν δαιμονισμένη», είπε σε μια συνέντευξη. Κατηγόρησε επίσης τους υπόπτους για τελετουργικό μαγείας.

Η Rosario Murillo, πρώτη κυρία της Νικαράγουας και αντιπρόεδρος, είναι αηδιασμένη από το έγκλημα και υπόσχεται ότι οι ύποπτοι θα τιμωρηθούν για το φόνο. «Κάτι τέτοιο δεν μπορεί να ξανασυμβεί», είπε.

7\

Credit: Warpedspeed

Αφήστε το σχόλιο σας: