ΦΡΙΚΗ! Έτσι Φτιάχνονται οι Τσάντες Πολυτελείας! Δείτε το Βίντεο και θα Σοκαριστείτε - Fanpage

ΦΡΙΚΗ! Έτσι Φτιάχνονται οι Τσάντες Πολυτελείας! Δείτε το Βίντεο και θα Σοκαριστείτε

Ακόμη και οι πιο άπληστοι, θα δυσκολευτούν να παρακολουθήσουν το παρακάτω μυστικό βίντεο που δείχνει το βάρβαρο βασανισμό και τη σφαγή των κροκοδείλων, που χρησιμοποιούνται για να γίνουν πορτοφόλια, ζώνες και άλλα πράγματα.

Το χειρότερο όλων, είναι ότι τα ερπετά είναι ζωντανά κατά τη διάρκεια ολόκληρης της διαδικασίας αφαίρεσης του δέρματός τους και σε ορισμένες περιπτώσεις, έχουν συνείδηση ακόμη και για λίγες ώρες μετά το τέλος της διαδικασίας.

1

Η διαδικασία αυτή είναι απολύτως βάρβαρη. Όπως είπε ο σύμβουλος και βιολόγος Clifford Warwick, «οι τομές που γίνονται στο λαιμό είναι πολύ οδυνηρές και απάνθρωπες».

Αρχικά, μια βαθιά τρύπα γίνεται πίσω από το λαιμό του κροκοδείλου, από την οποία μια μεγάλη χαλύβδινη ράβδος μπαίνει στο σώμα του, κάτω από το παχύ στρώμα του δέρματός του και ολισθαίνει κάτω από το νωτιαίο μυελό του. Η διαδικασία ονομάζεται «διάσχιση».

2

Η διαδικασία αφαίρεσης του δέρματος αρχίζει αργά και βασανιστικά και συνήθως διαρκεί για 15 με 20 λεπτά. Συχνά ο κροκόδειλος είναι ακόμα ζωντανός.

«Δεν υπάρχει καμία πιθανότητα αυτά τα ζώα να πεθάνουν αμέσως», προσθέτει ο Warwick.

Ο πρόεδρος της PETA, Ingrid Newkirk, έκανε μια έκκληση προς το κοινό για το πώς μπορούν να τερματίσουν αυτήν την αδιανόητη σκληρότητα:

Είτε πρόκειται για Louis Vuitton, Hermes, Prada είτε για οποιαδήποτε άλλη μάρκα, μια τσάντα από δέρμα κροκοδείλου σημαίνει το αίσθημα του να βιώνεις μια άθλια ζωή και έναν θλιβερό θάνατο. Η PETA ζητάει από όλους να μην ξαναγοράσουν εξωτικά δέρματα, για να αποτρέψουν αυτή τη θλιβερή κατάσταση που ζουν τα ερπετά.

3

Τα δέρματα κροκοδείλου χρησιμοποιούνται συχνά ως είδη «πολυτελείας» για σημαντικές μάρκες όπως είναι η Louis Vuitton, η Christian Dior, η Marc Jacobs και η Givenchy.

Δείτε το παρακάτω βίντεο και από μόνοι σας. Αν δεν μπορείτε να το παρακολουθήσετε, πως μπορείτε να το φοράτε;

Credit: DavidWolfe

Αφήστε το σχόλιο σας: