ΦΡΙΚΗ: Ροτβάιλερ βρέθηκε Παρατημένο στο δρόμο με κομμένα Αυτιά, Μύτη και Ουρά. Τεράστια αμοιβή σε όποιον βρει τον Δράστη! - Fanpage

ΦΡΙΚΗ: Ροτβάιλερ βρέθηκε Παρατημένο στο δρόμο με κομμένα Αυτιά, Μύτη και Ουρά. Τεράστια αμοιβή σε όποιον βρει τον Δράστη!

Η Αμερικάνικη φιλοζωική οργάνωση Humane Society της πολιτείας του Μίσιγκαν προσφέρει αμοιβή 2.500 δολάρια σε όποιον δώσει πληροφορίες για τη βάναυση κακοποίηση ενός ροτβάιλερ. Θέλουν να εντοπίσουν το άτομο που είναι υπεύθυνο που ακρωτηρίασε τα αυτιά, τη μύτη και την ουρά του ανυπεράσπιστου ζώου.

Στις 17 Ιανουαρίου, ένας πολίτης είδε το κακοποιημένο σκύλο να περιφέρεται και ειδοποίησε τη φιλοζωική οργάνωση. Ο σκύλος μεταφέρθηκε σε κτηνιατρείο για άμεσο χειρουργείο αποκατάστασης της ρινικής οδού, καθώς κινδύνευε από επικίνδυνες λοιμώξεις.

Παρά την βάναυση κακοποίησή του, το καφέ ροτβάιλερ δεν έχασε την εμπιστοσύνη του στους ανθρώπους και είναι πολύ φιλικό. Το ροτβάιλερ αναμένεται να αναρρώσει καλά και έπειτα θα δοθεί για υιοθεσία.

Η κακοποίηση ανυπεράσπιστων ζώων εντάσσεται σε ένα γενικότερο πλαίσιο βίαιης συμπεριφοράς του ατόμου, η οποία συνδέεται άμεσα με την κατάχρηση εξουσίας, την ψυχασθένεια και το σαδισμό.

1

Credit: Relayhero

Αφήστε το σχόλιο σας: