Χαμός με τις φωτογραφίες αεροσυνοδών που προκαλούν μέσα στο αεροπλάνο! - Fanpage

Χαμός με τις φωτογραφίες αεροσυνοδών που προκαλούν μέσα στο αεροπλάνο!

Στη δημοσιότητα έδωσε η εφημερίδα FAKT της Πολωνίας, συγκεντρωτικό υλικό, από προκλητικές φωτογραφίες στις οποίες δύο Ρωσίδες αεροσυνοδοί επιδεικνύουν το μπούστο τους εν ώρα πτήσης, ενώ σε μια άλλη φωτογραφία αεροσυνοδός της Cathay Pacific (εταιρεία του Χονγκ Κονγκ) φλερτάρει με σ#ξουαλικά υπονοούμενα με τον πιλότο.

Οι σ#ξι φωτογραφίες κάνουν το γύρο του διαδικτύου, και δείχνουν τις αεροσυνοδούς σε άσεμνες πράξεις μέσα στον θάλαμο διακυβέρνησης, Μία εξ αυτών, σηκώνει την φούστα της και δείχνει στο υπόλοιπο πλήρωμα το εσώρουχό της.

Σε μια άλλη προκλητική φωτογραφία, η αεροσυνοδός της Cathay Pacific επιδίδεται σε άσεμνες σ#ξουαλικές πράξεις με τον πιλότο μέσα στο πιλοτήριο. Τα πολωνικά μέσα ισχυρίζονται ότι συγκέντρωσαν τις επίμαχες φωτογραφίες από το διαδίκτυο ενώ ο πιλότος των αερογραμμών του Χονγκ Κονγκ δήλωσε ότι πρόκειται για προσωπικά του δεδομένα που εκλάπησαν από τον υπολογιστή του.

Η αεροπορική εταιρεία που απασχολούσε τις Ρωσίδες αεροσυνοδούς, που εικονίζονται στις επίμαχες φωτογραφίες, δήλωσε ότι τις απέλυσε, αφού εξακρίβωσε την γνησιότητα των φωτογραφιών.

Η εφημερίδα δημοσίευσε τις εικόνες, με αφορμή την τραγωδία με το αεροσκάφος της Germanwings, με σκοπό να δείξει το κατά πόσο τα ιπτάμενα πληρώματα έχουν πραγματικά την ασφάλεια των επιβατών τους ως κορυφαία προτεραιότητά τους.

 

Πηγή

Αφήστε το σχόλιο σας: