Όλη του την Ζωή δολοφονούσε Ελέφαντες για την Ευχαρίστησή του. Δείτε την Τραγική του Κατάληξη... - Fanpage

Όλη του την Ζωή δολοφονούσε Ελέφαντες για την Ευχαρίστησή του. Δείτε την Τραγική του Κατάληξη…

Ένας κυνηγός από το Tzaneen, της Νότιας Αφρικής, υπέστη βίαιο θάνατο όταν ένας ελέφαντας τον σύνθλιψε. Ο Theunis Botha, 51 ετών, είχε πάει για βόλτα με μερικούς φίλους του στην Παρασκευή το απόγευμα όταν συνάντησαν ένα κοπάδι από τα γιγαντιαία θηλαστικά.

Σύμφωνα με πηγές, τρεις ελέφαντες έκαναν επίθεση προς την ομάδα των αντρών, κάνοντας τον Botha να τους πυροβολήσει με το όπλο του.

53

Τότε, εμφανίστηκε ξαφνικά από τα πλάγια ένας τέταρτος ελέφαντας και άρπαξε τον Botha με την προβοσκίδα του και τον σήκωσε στον αέρα. Άλλος ένας από τους άντρες αντέδρασε γρήγορα και πυροβόλησε τον ελέφαντα, ο οποίος πέθανε και πέφτοντας κάτω, καταπλάκωσε και τον Botha – σκοτώνοντάς τον.

Λέγεται πως ο κυνηγός ήταν πολύ καλός στο να κυνηγάει λεοπαρδάλεις και λιοντάρια. Χρησιμοποιούσε σκυλιά για να τρομάξει τον στόχο και να τον οδηγήσει προς την ομάδα του. 54

Είχε πολύ καλή φήμη στην Νότια Αφρική και συχνά επισκεπτόταν τις ΗΠΑ για να στρατολογήσει και άλλους για το κυνήγι. Η τραγική ειρωνεία είναι πως ένας φίλος του κατασπαράχτηκε από κροκόδειλους στην Ζιμπάμπουε μόλις έναν μήνα πριν. Ο Scott van Zyl, 44, εξαφανίστηκε στις 7 Απριλίου ενώ βρισκόταν για κυνήγι στην Chikwaraka.

Λίγο αργότερα, βρέθηκε το σακίδιό του σε έναν ποταμό, όπου ερευνητές βρήκαν 2 κροκόδειλους, τους οποίους σκότωσαν, βρίσκοντας μέσα στο στομάχι τους υπολείμματα που ταίριαζαν στο DNA του Scott.

Οι σκέψεις σας;

Credit: davidwolfe.com

Αφήστε το σχόλιο σας: