Όλοι νόμιζαν ότι πήγε στο νοσοκομείο αγκαλιά με το μωρό της. Κανείς όμως δεν κατάλαβε ΤΙ κρατούσε στ'αλήθεια... - Fanpage

Όλοι νόμιζαν ότι πήγε στο νοσοκομείο αγκαλιά με το μωρό της. Κανείς όμως δεν κατάλαβε ΤΙ κρατούσε στ’αλήθεια…

Μερικές φορές, μόνο ένα πράγμα μπορεί να μας κάνει να νιώσουμε καλύτερα. Για κάποιους μπορεί να είναι ένα τραγούδι. Άλλοι μπορεί να βρίσκουν ανακούφιση στην γυμναστική ή το αγαπημένο τους άθλημα. Η Shelby ήξερε ποιο ήταν το μόνο πράγμα που θα έκανε την γιαγιά της να νιώσει καλύτερα – ο σκύλος της.

Όταν η γιαγιά της Shelby έπαθε άσχημη αλλεργική αντίδραση, έπρεπε να μεταφερθεί στο νοσοκομείο για θεραπεία. Η Shelby σκέφτηκε έναν τέλειο τρόπο για να της φτιάξει το κέφι, αλλά ήταν λίγο δύσκολο να το πετύχει.

Πολλά νοσοκομεία δεν επιτρέπουν τα κατοικίδια, αλλά η Shelby σκέφτηκε να μεταμφιεστεί μαζί με τον Patsy, τον σκύλο της γιαγιάς της, για να της κάνει έκπληξη. Φυσικά, κατέγραψε την αντίδραση της γιαγιάς της όταν είδε τον τετράποδο φίλο της στο νοσοκομείο.

Δείτε παρακάτω την έξυπνη ιδέα της Shelby.

74

Αυτή είναι η Shelby. Στις 11 Ιουνίου 2017 μοιράστηκε την ιστορία για το τι έκανε για να φτιάξει το κέφι της γιαγιάς της.

75

Η γιαγιά της Shelby έπαθε αλλεργική αντίδραση στα φάρμακα της και κατέληξε στο νοσοκομείο. Δυστυχώς, της έλειπε πολύ ο σκύλος της, ο Patsy. Ο σκύλος ήταν το μόνο πράγμα που μπορούσε να την κάνει να νιώσει καλύτερα. Όταν το έμαθε η Shelby, θέλησε να την βοηθήσει.

76

Έτσι άρχισε να σκέφτεται πώς θα μπορούσε να το καταφέρει. Θα έπρεπε να είναι πολύ προσεκτική.

77

Πήρε μια μπλε κουβέρτα και σκέφτηκε την τέλεια μεταμφίεση για να κρύψει τον σκύλο της γιαγιάς της.

78

Πήρε αγκαλιά τον σκύλο και τον κάλυψε με την κουβέρτα.

79

Όταν έφτασε στο νοσοκομείο, έμοιαζε με έγκυο. Έτσι κατάφερε να βάλει κρυφά τον Patsy στο δωμάτιο της γιαγιάς της. Τότε ήρθε η καλύτερη στιγμή.

80

Η συνάντηση τους ήταν πολύ γλυκιά. Φάνηκαν να χαίρονται πολύ που ξαναβρέθηκαν. Στην τελική, αυτό είχε σημασία.

81

Χάρη στην Shelby, η γιαγιά της αισθάνθηκε χαρούμενη ξανά!

Αφήστε το σχόλιο σας: