Όλοι της έλεγαν πως έχει τέλειο σώμα παρά τα 4 παιδιά της. Όταν όμως ανέβασε ΑΥΤΗ τη φώτο της κοιλιάς της, σόκαρε τους πάντες! - Fanpage

Όλοι της έλεγαν πως έχει τέλειο σώμα παρά τα 4 παιδιά της. Όταν όμως ανέβασε ΑΥΤΗ τη φώτο της κοιλιάς της, σόκαρε τους πάντες!

H Kimberly Henderson είναι μια νεαρή τραγουδίστρια και στιχουργός από τη Νότια Καρολίνα των ΗΠΑ.

67

Έχει επίσης τέσσερα παιδιά, αν και πολλοί της έχουν πει ότι δεν «φαίνεται» να έχει αποκτήσει καθόλου παιδιά.

59

Μιας και η Kimberly είναι μικρόσωμη, τόσο οι φίλοι, όσο και άγνωστοι της λένε πράγματα όπως «Το σώμα σου είναι τέλειο, πως είναι δυνατόν να έχεις τέσσερα παιδιά;»

60

Αλλά για αρκετό καιρό, η Kimberly είχε μεγάλη ανασφάλεια με το σώμα της μετά τη γέννα των παιδιών της, καθώς έχει αποκτήσει ραγάδες και χαλαρό δέρμα στη κοιλιά της, που την κρύβει με μακριά ρούχα.

61

Μέχρι που κάποια στιγμή η Kimberly κουράστηκε να κρύβει τη κοιλιά της ή να εξηγεί ότι είχε ατέλειες όπως όλες οι γυναίκες και έτσι αποκάλυψε την κοιλιά της με selfie στο Facebook.

58

64

«Πριν αποκτήσω τα μωρά μου είχα κοιλιακούς,» γράφει η ίδια.

63

«Και τώρα αν και γυμνάζομαι, ξέρω ότι το χαλαρό δέρμα μου δε θα σφίξει, ούτε οι ραγάδες μου θα εξαφανιστούν ποτέ…»

65

«Και δεν έχω πρόβλημα με αυτό επειδή ξυπνάω τέσσερα χαμογελαστά προσωπάκια, που μου θυμίζουν ότι αξίζουν αυτή την χαλαρή κοιλιά και τις ραγάδες.»

66

Η μητέρα σοκαρίστηκε όταν η φωτογραφία της μοιράστηκε πάνω από 15.000 φορές και έλαβε 100.000 like με πολλά μηνύματα συμπαράστασης. 

68

https://youtu.be/jJWjQGODLlI

Αφήστε το σχόλιο σας: