Όσο Απίστευτο κι αν Φαίνεται, αυτό το Ζευγάρι πριν 5 Μήνες Ζύγιζε 100 Κιλά Παραπάνω. Δείτε ΠΩΣ τα Κατάφεραν και έγιναν Φέτες! - Fanpage

Όσο Απίστευτο κι αν Φαίνεται, αυτό το Ζευγάρι πριν 5 Μήνες Ζύγιζε 100 Κιλά Παραπάνω. Δείτε ΠΩΣ τα Κατάφεραν και έγιναν Φέτες!

Ένα ζευγάρι από την πόλη Ούφα της Ρωσίας, η Elsa Vagapova και ο Sergey Focsa – γνωστοί προπονητές, αποτελούν παράδειγμα προς μίμηση και εμπνέουν άλλους να γυμναστούν. Τον Δεκέμβριο του 2013, αποφάσισαν να αλλάξουν ριζικά τη ζωή τους προς το καλύτερο – και ξεκίνησαν με την εμφάνισή τους. Ο Sergey τότε ζύγιζε 120 κιλά και η Elsa 60 κιλά.

1

Για να φτιάξουν το τέλειο σώμα, εφοδιάστηκαν με τον απαραίτητο εξοπλισμό: βάρη, πάγκους και στάσιμα ποδήλατα. Μέσα στους επόμενους 5 μήνες πέτυχαν απίστευτα αποτελέσματα: Ο Sergey έχασε 43 κιλά βάρους και έγινε 77, και η Elsa έχασε 15 κιλά, το τρέχον βάρος της είναι 45 κιλά.

2

Φυσικά, δεν ήταν εύκολο. Αλλά μόνο στην αρχή, όταν αναγκάστηκαν να εγκαταλείψουν τα βλαβερά λιπαρά τρόφιμα και τα γλυκά. Αλλά ο ένας στήριζε τον άλλον για να συνεχίσει. Αλλά οι δυσκολίες, χωρίς αμφιβολία, αξίζαν τα αποτελέσματα.

3

«Αρχικά, ο στόχος μας ήταν απλά να χάσουμε βάρος, και στη συνέχεια αποφάσισα να προετοιμαστώ για τον διαγωνισμό bodybuilding, και η κοπέλα μου για διαγωνισμό fitness bikini. Αυτό το όνειρο έγινε πραγματικότητα μέσα σε ένα χρόνο και στη συνέχεια αποφασίσαμε να συνδέσουμε τη ζωή μας με το fitness και το bodybuilding. Τώρα ασχολούμαστε εντατικά με την προπόνηση και βοηθάμε άλλους να αποκτήσουν φόρμα», δηλώνει ο Sergey.

Συμβουλεύει όσους θέλουν να αλλάξουν τον εαυτό τους, να μη το αναβάλλουν για αργότερα, και ο στόχος τους θα γίνει πραγματικότητα.

Credit: Adme

Αφήστε το σχόλιο σας: