Όταν αυτές οι Σιαμαίες Δίδυμες γεννήθηκαν Ενωμένες στο Κεφάλι, σόκαραν τον Πλανήτη. Δείτε πως είναι σήμερα, 15 Χρόνια Μετά! - Fanpage

Όταν αυτές οι Σιαμαίες Δίδυμες γεννήθηκαν Ενωμένες στο Κεφάλι, σόκαραν τον Πλανήτη. Δείτε πως είναι σήμερα, 15 Χρόνια Μετά!

Οι δίδυμες αδελφές Josie και Teresa γεννήθηκαν ενωμένες στο κεφάλι. Οι δίδυμες υιοθετήθηκαν από την Jenny Hull, μετά την είσοδό στις Ηνωμένες Πολιτείες από τη Γουατεμάλα το 2002.

Ήταν απόφασή των βιολογικών γονιών τους για να τις δώσουν για υιοθεσία, για να λάβουν τη φροντίδα που χρειάζονταν.

«Οι βιολογικοί γονείς είναι ήρωες. Έδωσαν την ευκαιρία στα κορίτσια τους να λάβουν την καλύτερη φροντίδα και να ζήσουν μια ποιοτική ζωή,» αναφέρει η θετή τους μητέρα.

Χάρη στη γενναιοδωρία πολλών αγνώστων (συμπεριλαμβανομένων της οργάνωσης Mending Kids που τις ανακάλυψε σε ένα μικρό χωριό), ήταν σε θέση να υποβληθούν σε χειρουργική επέμβαση διαχωρισμού στο πανεπιστημιακό νοσοκομείο UCLA.

Ωστόσο, επειδή ήταν ενωμένα στον εγκέφαλο και το κρανίο, η διαδικασία δεν ήταν εύκολη. Η Josie υπέστη εγκεφαλικό επεισόδιο και η Teresa έπασχε από λοίμωξη του εγκεφάλου αργότερα. Παρ ‘όλα αυτά, τα δύο κορίτσια επέζησαν.

Το 2016, οι νεαρές κοπέλες γιόρτασε τα 15α γενέθλιά τους.

Οι δύο ενθουσιασμένες έφηβες ανυπομονούσαν να γιορτάσουν. Η Josie προσφέρει εθελοντικά βοήθεια στο Νοσοκομείο Παίδων στο Λος Άντζελες και είναι γνωστή ότι φτιάχνει τη διάθεση όλων.

«Μου αρέσει πολύ να διακοσμώ με τη μαμά μου και τους φίλους μου και να κάνω τα παιδιά ευτυχισμένα,» η Josie εξηγεί.

Δείτε πως είναι τώρα τα κορίτσια σε ηλικία 15 ετών:

Αφήστε το σχόλιο σας: