Όταν γέννησε η Προβατίνα του δεν περίμενε να δει ένα ΤΕΤΟΙΟ θέαμα. Αυτό το πλάσμα μοιάζει βγαλμένο από Θρίλερ... - Fanpage

Όταν γέννησε η Προβατίνα του δεν περίμενε να δει ένα ΤΕΤΟΙΟ θέαμα. Αυτό το πλάσμα μοιάζει βγαλμένο από Θρίλερ…

Προληπτικοί χωρικοί ζουν με το φόβο από τότε που ένα πρόβατο γέννησε αυτό το πλάσμα, που οι μεγαλύτεροι λένε ότι είναι μισό ανθρώπινο και μισό κτήνος και ότι «στάλθηκε από το διάβολο».

Πολλοί από τους 4.000 κατοίκους και αγρότες της κωμόπολης Lady Frere στη Νότια Αφρική είναι πεπεισμένοι ότι η κτηνοβασία και η μαγεία προκάλεσαν τη γέννηση αυτού του πλάσματος.

Ο πανικός ήταν τόσο μεγάλος, που η κρατική υπηρεσία Αγροτικής Ανάπτυξης έστειλε ειδικούς για να εξετάσουν το πλάσμα, όταν διαδόθηκαν στη κοινότητα οι φωτογραφίες του.

1

Ο διευθυντής της κτηνιατρικής υπηρεσίας Δρ. Lubabalo Mrwebi παραδέχτηκε ότι με την πρώτη ματιά το πρόβατο, το οποίο γεννήθηκε νεκρό, είχε ανθρώπινα χαρακτηριστικά, αλλά δεν είχε ανθρώπινη προέλευση.

Ο Δρ. Mrwebi δήλωσε: «Μπορούμε να επιβεβαιώσουμε ότι δεν είναι απάτη, αλλά το έντονα παραμορφωμένο πρόβατο γεννήθηκε αυτή την εβδομάδα στη κωμόπολη Lady Frere και με με μια πρώτη ματιά έχει ανθρώπινη μορφή. Ωστόσο, δεν είναι ανθρώπινης προέλευσης και είναι ένα παραμορφωμένο μωρό πρόβατο, που η μητέρα του νόσησε με πυρετό της ρηξιγενούς κοιλάδας στα πρώιμα στάδια της εγκυμοσύνης. Αξίζει να σημειώσουμε ότι ένα πρόβατο έχει 28 ζεύγη χρωμοσώματα, ενώ ο άνθρωπος έχει 23 ζεύγη, γεγονός που είναι σημαντικό να απομυθοποιήσουμε το γεγονός ότι μια ένωση ωαρίου προβάτου και ανθρώπινου σπέρματος μπορεί να οδηγήσει σε βιώσιμη μορφή ζωής.»

2

«Το παραμορφωμένο πρόβατο παρουσιάζει σημάδια που πρώιμης εμβρυικής ανάπτυξης που δεν εξελίχθηκαν ομαλά, ως αποτέλεσμα ιογενούς λοίμωξης και τίποτα παραπάνω,» δήλωσε ο Δρ. Mrwebi.

Ο Δρ. Mrwebi δήλωσε ότι η κυοφορία για τα πρόβατα είναι πέντε μήνες και αυτό σημαίνει ότι το συγκεκριμένο πρόβατο συνεληφθη τον περασμένο Δεκέμβριο του 2016 ή στις αρχές του Ιανουαρίου.

Πρόσθεσε ότι εκείνο το διάστημα είχε έντονες βροχοπτώσεις, που κατά συνέπεια υπήρχαν πολλά κουνούπια και σκνίπες που είναι φορείς της ιογενούς λοίμωξης στα πρόβατα.

Ο Δρ. Mrwebi συμπέρανε: «Μπορούμε να θεωρήσουμε ότι το πρόβατο μολύνθηκε από τον ιό RVF. Η κυκλοφορία του ιού στο αίμα κατέληξε στη μήτρα του ζώου και στο έμβρυο, που ήταν σε πολύ κρίσιμο στάδιο ανάπτυξης. Το μολυσμένο έμβρυο κατά συνέπεια δεν αναπτύχθηκε κανονικά, και παραμορφώθηκε. Έχει ανθρώπινη μορφή, αλλά δεν είναι εν μέρει ανθρώπινο.»

3

Η κτηνιατρική υπηρεσία θα προχωρήσει σε νεκροψία του ζώου και θα ανακοινώσει τα αποτελέσματα στο κοινό, που φοβάται για εμπλοκή μαγείας.

Ένας χωρικός ανέφερε: «Οι ηλικιωμένοι όταν το είδαν είπαν ότι το έστειλε ο διάβολος και γεννήθηκε από ένωση πρόβατου και ανθρώπου. Στη συνέχεια επικράτησε πανικός. Πολλοί φοβούνται και δε θα ηρεμήσουν μέχρι να το ρίξουν στη πυρά.»

Credit: DailyMail

Αφήστε το σχόλιο σας: