Όταν είδαν το Στοματάκι του Μωρού τους κλεισμένο με Ταινία, Πάγωσαν. Η εξήγηση της Νοσοκόμας; Θα σας Εξοργίσει! - Fanpage

Όταν είδαν το Στοματάκι του Μωρού τους κλεισμένο με Ταινία, Πάγωσαν. Η εξήγηση της Νοσοκόμας; Θα σας Εξοργίσει!

Ένα νεογέννητο μωρό σε ένα νοσοκομείο δέχεται το υψηλότερο επίπεδο φροντίδας. Ή τουλάχιστον αυτό θα περίμενε κανείς. Δυστυχώς όμως γι’αυτούς τους γονείς, στην περίπτωσή τους συνέβη το ακριβώς αντίθετο. Οι Ryan Noval και Jasmine Badocdoc πήγαν να κοιτάξουν το νεογέννητο μωρό τους και αντίκρισαν το στόμα του κλεισμένο με ταινία!

Το 6 ημερών παιδί ήταν στο νοσοκομείο Cebu στις Φιλιππίνες λόγω μίας μόλυνσης. Γιατί έβαλαν στο στόμα του την ταινία; Η απάντηση που έδωσε η νοσοκόμα ήταν σοκαριστική. Έκλαιγε ασταμάτητα και έκανε πολύ θόρυβο. Αυτό φέρεται να είπε η νοσοκόμα στους γονείς του παιδιού.

Η μητέρα όπως καταλαβαίνετε απαίτησε να αφαιρέσουν την ταινία αμέσως. Η νοσοκόμα όμως αρνήθηκε και είπε στην μητέρα να το κάνει μόνη της. Η μητέρα φοβόταν πως μπορεί να πλήγωνε τον γιο της αν το έκανε λάθος. Μετά από πολλή προσπάθεια, η νοσοκόμα τελικά συμφώνησε να βγάλει την ταινία. Όταν το έκανε, μαζί με την ταινία βγήκε και λίγο από το δέρμα των χειλιών του!

Η μητέρα εξοργίστηκε. Πήγε στον προϊστάμενο και ανέφερε το φρικτό περιστατικό. Εκείνος όμως είπε πως έπρεπε να το κάνει αυτό γιατί η πιπίλα του έπεφτε συνεχώς από το στόμα του. Όπως φάνηκε, το μωρό είχε λόγο που έκλαιγε τόσο πολύ.

Ο πατέρας εξήγησε: ‘Η Jasmine ανακάλυψε πως είχε κατουρήσει την πάνα του! Δεν είχαν ΚΑΘΟΛΟΥ ΧΡΟΝΟ για να κοιτάξουν την πάνα του; Ακούς ένα μωρό να κλαίει και απλά του κλείνεις το στόμα με ταινία; Θέλετε να μου πείτε ότι έκαναν καλά την δουλειά τους; Είστε σοβαροί;’

Αντί να του αλλάξουν πάνα, του έβαλαν ταινία στο στόμα. Οι γονείς εξοργίστηκαν και υπέβαλαν καταγγελία στο νοσοκομείο. Τώρα, διενεργείται έρευνα για να βρεθούν οι συνθήκες κάτω από τις οποίες συνέβη το περιστατικό.

Οι σκέψεις σας;

Credit: dirtpost.com

Αφήστε το σχόλιο σας: