Όταν είδε ΑΥΤΑ τα σημάδια στα Χέρια του Γιου της έτρεξε αμέσως στο Γιατρό. Τότε έμαθε την Σοκαριστική Αλήθεια! - Fanpage

Όταν είδε ΑΥΤΑ τα σημάδια στα Χέρια του Γιου της έτρεξε αμέσως στο Γιατρό. Τότε έμαθε την Σοκαριστική Αλήθεια!

Τα πάρτι γενεθλίων είναι διασκεδαστικά για όλους, ειδικά για τα παιδιά. Ακόμα και αν δεν είναι το δικό τους , τα περισσότερα παιδιά θα χαρούν με την ευκαιρία να επισκεφτούν ένα. Τι υπάρχει και δεν αρέσει; Πίτσα, τούρτα, μπαλόνια… και ο κατάλογος συνεχίζεται!

1

Όταν ο δεκάχρονος γιος της Brenda Sanderson γύρισε στο σπίτι μετά από ένα πάρτι, το δέρμα του είχε ασυνήθιστες πληγές. Εκείνη σκέφτηκε ότι το δέρμα του έπαθε κάποια αλλεργία από το παιχνίδι έξω. Οι πληγές όμως άρχισαν να εξαπλώνονται σε διάφορα σημεία του σώματός του και μετατράπηκαν σε φουσκάλες.

2

Καθώς όλο και περισσότερες πληγές και φουσκάλες αναπτύσσονταν στο σώμα του, η Brenda πήγε τον γιο της στο γιατρό. Αρχικά, ο γιατρός δεν ήξερε τι ήταν, μέχρι που η Brenda εξήγησε ότι ο γιος της έπαιζε σε ένα πλαστικό φουσκωτό σπίτι για παιδιά σε ένα πάρτι λίγες ημέρες πριν. Έτσι, ο γιατρός αμέσως κατάλαβε ότι ήταν μια μόλυνση που προκαλείται από βακτήρια στην επιφάνεια του πλαστικού σπιτιού, δηλαδή σταφυλόκοκκος.

3

Πρέπει να επιθεωρούνται τέτοιου είδους παιδικά σπίτια για να βεβαιωθεί ότι λειτουργούν σωστά και να ελέγχετε και η καθαριότητα αυτών. Ο Δρ. Cohen αναφέρει: «να πλένετε πολύ καλά τα χέρια σας και των παιδιών σας κάθε φορά που παίζουν σε τέτοιου είδους φουσκωτά σπίτια, διότι αυτοί οι χώροι είναι επιρρεπείς σε βακτήρια.

Θα πρέπει να ελαχιστοποιηθεί η πιθανότητα να προσβληθείτε από μια σημαντική μόλυνση. Για να αποφευχθεί η μόλυνση από σταφυλόκοκκο, τα Εθνικά Ινστιτούτα Υγείας συστήνουν το πλύσιμο με σαπούνι και νερό ή με απολυμαντικό χεριών για να κρατήσει τα χέρια σας καθαρά, καθώς και το πλύσιμο πριν και μετά το παιχνίδι του αθλητού. Καλύψτε κάθε ανοικτή πληγή με επιδέσμους μέχρι να επουλωθεί, έτσι αποτρέπετε τα βακτηρίδια στις περιοχές αυτές. Αν εσείς ή το παιδί σας αναπτύξει παρόμοιες πληγές και φουσκάλες, επικοινωνήστε αμέσως με τον γιατρό σας.»

Σε όλα τα παιδικά πάρτι κάνουν την εμφάνισή τους αυτά τα φουσκωτά σπίτια, για αυτό πρέπει να είμαστε υποψιασμένοι και πολύ προσεκτικοί. Δείτε το βίντεο:

Credit: faithtap.com

Αφήστε το σχόλιο σας: