Όταν οι Γιατροί είδαν ΑΥΤΗΝ την Φούσκα στον Υπέρηχο, της Πρότειναν να Κάνει έκτρωση. 5 Μήνες μετά όμως έγινε το Θαύμα! - Fanpage

Όταν οι Γιατροί είδαν ΑΥΤΗΝ την Φούσκα στον Υπέρηχο, της Πρότειναν να Κάνει έκτρωση. 5 Μήνες μετά όμως έγινε το Θαύμα!

Όταν η 39χρονη Tammy Gonzalez από το Μαϊάμι πήγε για έναν προγεννητικό έλεγχο ρουτίνας, δεν ήταν προετοιμασμένη ψυχολογικά για όσα θα αντίκριζε στον υπέρηχό της. Στην οθόνη μπορούσε να διακρίνει κάτι που έμοιαζε με μια τεράστια φούσκα, που υπήρχε πάνω από το στόμα του εμβρύου. 

1

Μετά από ενδελεχή εξέταση, οι γιατροί δεν είχαν καλά νέα: ήταν ένα τεράτωμα, ένα σπάνιο είδος όγκου, που συμβαίνει μία φορά στις 100.000 εγκυμοσύνες. Ο όγκος βρισκόταν ακριβώς στο στόμα του μωρού και σύμφωνα με τους γιατρούς, υπήρχαν μεγάλες πιθανότητες το έμβρυο να αποβιώσει. Ακόμα και αν επιζούσε, θα έπρεπε να υποβληθεί σε αρκετές εγχειρήσεις, με αβέβαια αποτελέσματα. Οι γιατροί συμβούλεψαν τη μητέρα, να τερματίσει την εγκυμοσύνη

2

Αλλά η Tammy αρνήθηκε να προχωρήσει σε τερματισμό της εγκυμοσύνης και επέμενε για κάποια εναλλακτική. Μετά από δική έρευνα, βρήκε ότι ο όγκος μπορούσε να αφαιρεθεί με ενδοσκοπική εγχείρηση. Η Tammy αγνόησε τους κινδύνους και τελικά τον Μάιο του 2010, ο Δρ. Ruben Quintero αφαίρεσε χειρουργικά με επιτυχία τον όγκο από το έμβρυο, όσο ακόμα βρισκόταν στη μήτρα της μητέρας.

Πέντε μήνες αργότερα, την 1η Οκτωβρίου του 2010, γεννήθηκε η μικρή Leyna Mykaella Gonzalez! Και το καλύτερο είναι ότι ήταν απολύτως υγιής. Η μητέρα είναι περήφανη για τη κόρη της και ευγνωμονεί τους γιατρούς που έκαναν την εγχείρηση. “Έχει μια μικρή ουλή στον ουρανίσκο. Μιλάει, τρώει, πίνει. Είναι το μικρό μου θαύμα!”

3

Σήμερα, έξι χρόνια αργότερα, η Leyna Mykaella απολαμβάνει μια ευτυχισμένη παιδική ηλικία, χάρη στη μητέρα της, που αρνήθηκε να την παρατήσει!

Credit: Hefty

Αφήστε το σχόλιο σας: