Όταν ο σύντροφός της της πρότεινε να παντρευτούν, ζύγιζε 135 κιλά. Δείτε την απίστευτη μεταμόρφωσή της, λίγο πριν τον γάμο! - Fanpage

Όταν ο σύντροφός της της πρότεινε να παντρευτούν, ζύγιζε 135 κιλά. Δείτε την απίστευτη μεταμόρφωσή της, λίγο πριν τον γάμο!

Η Chantelle Harris ήταν ενθουσιασμένη όταν της πρότεινε ο αρραβωνιαστικός της, ο Marlon Powell να παντρευτούν. Ωστόσο, η Chantelle ήταν αποφασισμένη να αλλάξει εντελώς την εμφάνισή της πριν από το γάμο.

Όλα ξεκίνησαν όταν η Chantelle έφτασε να ζυγίζει 135 κιλά. Αποφάσισε να κάνει χειρουργική επέμβαση στομάχου.

«Τη χρειαζόμουν αυτή την επέμβαση για να με βοηθήσω να χάσω βάρος, καθώς είχα αποτύχει αμέτρητες φορές με διαφορετικά ήδη δίαιτας», δήλωσε η Chantelle. «Μετά την απώλεια 50 κιλών, αισθάνθηκα υπέροχα, ήμουν πιο ευέλικτη και μπορούσα να αισθανθώ τη διαφορά σε κάθε πτυχή της ζωής μου».

Μετά την απώλεια βάρους, το στήθος της Chantelle φαινόταν πολύ πεσμένο και μικρό και ήθελε να το αλλάξει.

«Δεν υπήρχε τίποτα που να ήθελα περισσότερο από το να είμαι εκπληκτική και εκθαμβωτική την ημέρα του γάμου μου», είπε.

Έτσι, υποβλήθηκε σε επέμβαση αύξησης στήθους. Η Chantelle ήταν πολύ ευτυχισμένη με το αποτέλεσμα που είχε. Ενώ της κόστισε 15.000 δολάρια συνολικά, αισθανόταν ότι το αποτέλεσμα άξιζε τον κόπο και τα χρήματα.

«Είμαι τόσο χαρούμενη που το έκανα καθώς κέρδισα αυτοπεποίθηση και εμπιστοσύνη στον εαυτό μου, αισθάνομαι πολύ πιο ευτυχισμένη τώρα.»

Δείτε το βίντεο της μεταμόρφωσης.

Αφήστε το σχόλιο σας: