Όταν Παντρεύτηκαν Ζύγιζαν 363 Κιλά. Έναν Χρόνο μετά; Δεν τους Αναγνώριζαν ούτε οι Συγγενείς τους! - Fanpage

Όταν Παντρεύτηκαν Ζύγιζαν 363 Κιλά. Έναν Χρόνο μετά; Δεν τους Αναγνώριζαν ούτε οι Συγγενείς τους!

Πολλοί υποθέτουν ότι όσοι είναι παχύσαρκοι νιώθουν δυσαρεστημένοι με την εμφάνισή τους και τη ζωή τους γενικότερα. Η 26χρονη Lexi και ο 28χρονος σύζυγός της Danny σίγουρα δεν ανήκαν σε αυτή την κατηγορία, αν και μαζί ζύγιζαν 363 κιλά. 

1

Το ζευγάρι που ζει στην Ιντιάνα των ΗΠΑ, άρχισε τη σχέση τους το 2007 και παντρεύτηκαν το 2015. Το φαγητό ήταν πάντα μέρος της σχέσης τους και δεν ήταν της υγιεινής διατροφής. Η  Lexi θυμάται:

«Ποτέ δεν τρώγαμε λαχανικά και ποτέ δεν προσπαθούσαμε να είμαστε υγιείς, όλα όσα τρώγαμε ήταν είτε τηγανιτά είτε πρόχειρο φαγητό. Άνετα τρώγαμε 4.000 θερμίδες ημερησίως, δεν ξέραμε που να σταματήσουμε.»

Το να είναι μαζί σήμαινε ότι μπορούσαν εύκολα να αγνοήσουν τη μη υγιεινή κατάσταση του σώματός τους χωρίς να νιώθουν ενοχές. Τα πράγματα άλλαξαν όταν σε ένα θεματικό πάρκο, στην Lexi αρνήθηκαν την είσοδο σε τρενάκι επειδή ήταν υπέρβαρη. Η ίδια συγκλονίστηκε από αυτό το γεγονός.

2

Μετά από αυτό, ένας στενός φίλος προκάλεσε την Lexi να μείνει μακριά από πρόχειρο φαγητό και αλκοόλ για 30 μέρες. Η Lexi δέχτηκε την πρόκληση και άρχισαν να συμβαίνουν αλλαγές στο σώμα της.

«Ο Danny ήταν πολύ υποστηρικτικός και αρχίσαμε να κάνουμε τα πάντα από την αρχή στο σπίτι, βρήκαμε εναλλακτικούς τρόπους φαγητού που μας αρέσει, για παράδειγμα εξακολουθούσαμε να τρώμε πίτσα, αλλά ήταν πολύ πιο υγιεινή.»

Το ζευγάρι άρχισε επίσης να γυμνάζεται σε τοπικό γυμναστήριο. Για την Lexi, αυτή τη φορά ένιωσε εντελώς διαφορετικά από όλες τις προηγούμενες προσπάθειες να κάνει δίαιτα. Αφού κέρδισε την πρόκληση, δεν είχε πρόθεση να επιστρέψει στον παλιό τρόπο ζωής.

«Από εκείνο το σημείο ήταν πιο εύκολο να συνεχίσω και είπα στον εαυτό μου ότι θα ένιωθα ικανοποιημένη αν έχανα 44 κιλά την πρώτη χρονιά.»

Η γυμναστική δεν ήταν εύκολη αρχικά για την Lexi, αλλά ένα απλό 30λεπτο περπάτημα στο διάδρομο έγιναν αργότερα μια ώρα αερόβιας και ασκήσεις με βάρη παρέα με τον Danny. Οι προσπάθειές τους απέδωσαν όταν στο τέλος της χρονιάς ο Danny έχασε 28 κολά και η Lexi 107 κιλά!

3

Σύμφωνα με τον Danny, η διαδικασία της γυμναστικής και η υγιεινή διατροφή τους έφερε πιο κοντά:

«Βοήθησε τη σχέση μας πολύ και αυτό είναι φοβερό. Το γεγονός ότι κάναμε πράγματα μαζί μας έφερε πιο κοντά.»

4

Η ιστορία της Lexi και του Danny είναι μια πραγματική έμπνευση σε όσους χρειάζονται ένα κίνητρο για να χάσουν βάρος. Στη τελική, δεν υπάρχει τίποτα πιο πολύτιμο στη ζωή από την υγεία μας! 

Credit: LifeAspire

Αφήστε το σχόλιο σας: