10 Ντροπιαστικές Στιγμές σε Ζωντανές Συναυλίες, που θα σας κάνουν να Αηδιάσετε. Η Τραγουδίστρια στο Νο.5 απλά ξεφτιλίστηκε! - Fanpage

10 Ντροπιαστικές Στιγμές σε Ζωντανές Συναυλίες, που θα σας κάνουν να Αηδιάσετε. Η Τραγουδίστρια στο Νο.5 απλά ξεφτιλίστηκε!

1. Η Ariana Grande μπορεί να είναι μεγάλη σταρ, αλλά πρέπει κι αυτή να αποφεύγει τα φτερά των αγγέλων της Victoria’s Secret.

53

2. Ο Justin Bieber γλίστρησε σε ένα σημείο με νερά στην σκηνή της συναυλίας του. Πριν σηκωθεί, κάθισε για λίγο για να σκεφτεί την ζωή του.

54

3. Η Katy Perry έδινε μια τόσο έντονη παράσταση, που λιποθύμησε στα μισά του τραγουδιού. Την μετέφεραν στα παρασκήνια και ευτυχώς συνήλθε χωρίς τραύματα.

55

4. Αυτή η φωτογραφία τραβήχτηκε λίγο πριν οι Kings of Leon εγκαταλείψουν την σκηνή λόγω κουτσουλιών που έπεφταν συνεχώς. Το κερασάκι στην τούρτα είναι ότι παραλίγο να μπει μία στο στόμα του μπασίστα Jared Followill.

56

5. Η Fergie τα έκανε πάνω της, αλλά εκτιμούμε την προσπάθεια της.

57

6. Τα μαλλιά της Beyonce πιάστηκαν σε ανεμιστήρα, κι όμως εκείνη συνέχισε να τραγουδά. Αυτό θα πει επαγγελματισμός.

58

7. Ο εκπρόσωπος της Christina Aguilera είπε ότι αυτό που έτρεχε ήταν σπρέι μαυρίσματος.

59

8. Ο Jay Z και η Alicia Keys εξεπλάγησαν στα VMA του 2009, όταν ξαφνικά ανέβηκε στην σκηνή η Lil Mama, η οποία φάνηκε να απολαμβάνει την ερμηνεία τους.

60

9. Ίσως η πιο διάσημη στιγμή όπου τα ρούχα κάποιου απλά έκαναν τα δικά τους, όταν η Janet Jackson τραγουδούσε μαζί με τον Justin Timberlake στην σκηνή του Super Bowl.

61

10. Και αυτή είναι η στιγμή που ο καρχαρίας στα αριστερά της Katy Perry έγινε διάσημος λόγω των ασυγχρόνιστων χορευτικών του κινήσεων.

62

Credit: guff.com

Αφήστε το σχόλιο σας: