10 Άκρως ντροπιαστικές φωτογραφίες του Ντόναλντ Τραμπ που προκάλεσαν παγκόσμιο σκάνδαλο. Με την 6η θα κοκκινίσετε! - Fanpage

10 Άκρως ντροπιαστικές φωτογραφίες του Ντόναλντ Τραμπ που προκάλεσαν παγκόσμιο σκάνδαλο. Με την 6η θα κοκκινίσετε!

‘Δεν πιστεύω πως οποιοσδήποτε καλλιτέχνης, σατιριστής ή κάποιος που βρίσκεται έξω από το κατεστημένο πρέπει να περιορίζεται,’ είπε μία επαγγελματίας φωτογράφος διάσημων, η Alison Jackson.

Αγνοώντας πολλές απειλές, η καλλιτέχνης από την Βρετανία, πρόσφατα δημιούργησε μία σατιρική σειρά φωτογραφιών δείχνοντας τον πρόεδρο των ΗΠΑ, Donald Trump, σε διάφορες ακατάλληλες φάσεις. Τον δείχνει μαζί με μοντέλα που πήραν μέρος σε διαγωνισμούς ομορφιάς, την Κου Κλουξ Κλαν και άλλα και το αποτέλεσμα είναι πολύ αληθοφανές.

Παρά τις διάφορες προειδοποιήσεις από το γραφείο του προέδρου και τους δικηγόρους της, δεν σταμάτησε. H Alison αποφάσισε να δημοσιεύσει η ίδια τις εικόνες γιατί πιστεύει πως είναι λάθος να περιορίζεται η καλλιτεχνική ελευθερία. Ταυτόχρονα, ήταν πολύ προσεκτική με τον τρόπο που δούλεψε και ζητούσε τακτικά την νομική συμβουλή.

Κάνε να βρέξει

73

Σίγουρα έχει συμβεί αυτή η κατάσταση σε κάποια στιγμή της ζωής του. Έχει μπλεχτεί σε πολλά σκάνδαλα διαγωνισμών ομορφιάς, μέχρι που τελικά αγόρασε τον ίδιο τον διαγωνισμό ‘Μις Υφήλιος.’ Είχε την ευκαιρία να έρθει σε επαφή με 4000 διαγωνιζόμενες. Αναγκάστηκε τελικά να πουλήσει τον διαγωνισμό όμως στο WME τον Σεπτέμβριο του 2015.

Μην παίζεις με τα μαλλιά μου.

74

Αυτή θα ήταν ακριβώς η απάντηση του Donald.

Χαμογελάστε!

75

Όταν αγόρασε τον διαγωνισμό μις Υφήλιος, έκανε μία αμφιλεγόμενη δήλωση λέγοντας: ‘Ο διαγωνισμός ήταν ένα άρρωστο κουτάβι.’

Άσε με να το απολαύσω, κοπέλα μου!

76

Έχει πει πολλές φορές πως δεν έχει κάνει ποτέ χρήση ουσιών ή αλκοόλ.

Είμαι ο ‘Άντρας.’ 

77

Υπάρχουν αρκετά ανέκδοτα που κυκλοφορούν για εκείνον.

Ποζάροντας για τον φακό!

78

Η στιγμή της αλήθειας: Η εφημερίδα της Κου Κλουξ Κλαν έφτιαξε ένα ολόκληρο εξώφυλλο για εκείνον το 2016. Η καμπάνια του αποκάλεσε αυτή την πράξη ‘αποκρουστική.’

Θέλω να μου πηγαίνει τέλεια. 

79

Ένα κοστούμι που θα ταίριαζε σε μια συνηθισμένη μέρα στον Λευκό Οίκο.

Τι είναι αυτό; 

80

«Δεν μου αρέσει αυτό, θέλω το άλλο καλύτερα.» *Ανοίγει το Twitter* «Ο Putin είναι πολύ κακός ράφτης. Ποιος να το περίμενε; Κρίμα!»

Είμαι ο καλύτερος!

81

Χωρίς να ξέρουμε ακριβώς τι σκέψεις σας γέννησε αυτή η σειρά φωτογραφιών,  πιστεύουμε πως αυτή η καλλιτέχνης αξίζει την υποστήριξη όλων!

Μπορώ να παίξω την σειρά μου;

82

Η φωτογράφος έχει κάνει πολύ καλή δουλειά. Όλοι έχουν το δικαίωμα να χρησιμοποιούν την δημιουργικότητα και την φαντασία τους για να κάνουν ότι θεωρούν καλύτερο. Συγχαρητήρια Alison.

Πώς σας φαίνονται οι εικόνες της;

Credit: wittyfeed.me

Αφήστε το σχόλιο σας: