10 Τολμηρές Γυναίκες που έστειλαν "Πονηρά" Υπονοούμενα σε Άντρες, αλλά Εκείνοι Κοιμόντουσαν Όρθιοι! - Fanpage

10 Τολμηρές Γυναίκες που έστειλαν «Πονηρά» Υπονοούμενα σε Άντρες, αλλά Εκείνοι Κοιμόντουσαν Όρθιοι!

Είναι δύσκολο να καταλάβεις αν αρέσεις σε μια κοπέλα. Τα σημάδια είναι πολύ διακριτικά και μπορεί κανείς να τα παρερμηνεύσει. Αλλά ακόμα και όταν μια γυναίκα προσπαθεί να κάνει τις προθέσεις της όσο πιο ξεκάθαρες μπορεί, κάποιοι άντρες δεν ξέρουν να πιάνουν τους υπαινιγμούς, όσο κι αν βγάζουν μάτι. Διαβάστε τις παρακάτω ιστορίες και θα καταλάβετε τι εννοούμε.

Αυτά τα κείμενα περιλαμβάνουν μερικές από τις πιο ξεκαρδιστικές απόπειρες – και αποτυχίες – των γυναικών να αποπλανήσουν τα μέλη του αντίθετου φύλου. Έχετε δοκιμάσει κι εσείς κάτι τέτοιο; Ή μήπως έχετε συνειδητοποιήσει ότι δεν καταλάβατε τις διακριτικές προσπάθειες μιας γυναίκας;

1. «Στο λύκειο μπήκα σε μια τάξη και μια κοπέλα που απλά γνώριζα με πλησίασε και μου είπε, “Ξέρεις ότι χωρίσαμε με τον Rodrigo;”.
Είπα, “Λυπάμαι” και συνέχισα τον δρόμο μου.

Μετά πέρασα την υπόλοιπη μέρα και νύχτα να το σκέφτομαι. Για ποιο λόγο μου το είχε πει; Γιατί χαμογελούσε όταν μου το είπε; Την επόμενη φορά που την είδα, την ρώτησα τι θα έκανε το Σαββατοκύριακο και είπε, “Τίποτα, θες να πάμε για ταινία;”. Και τότε συνειδητοποίησα τι συνέβαινε. Και κατέληξε σε ραντεβού. Και τελικά σε οικογένεια.»

2. «Πριν από μερικά χρόνια έμενα με το τότε αγόρι μου. Είχα όρεξη για φλερτ κι έτσι πρότεινα να κάνουμε ντουζ μαζί, ξέρετε, για εξοικονόμηση νερού.
Η απάντηση του; “Γιατί; Δεν πληρώνουμε το νερό.”
Τελείωσε.»

3. «Μια κοπέλα με φιλάει στο σκοτάδι στο δωμάτιο της στο πάρτι των γενεθλίων της. “Καλύτερα να φύγεις πριν κάνουμε κάτι χαζό”, ψιθυρίζει. Κάνω νεύμα και φεύγω.»

4. «Ήμουν έξω και μιλούσα με μια κοπέλα σε ένα μπαρ. Διαπιστώσαμε ότι ήμουν 33 εκατοστά πιο ψηλός από εκείνη. “Παράξενο, θα βγω με έναν τύπο που είναι 33 εκατοστά πιο ψηλός από μένα αύριο. Και πιθανόν να το κάνουμε μετά”, είπε.
Η απάντηση μου; “Τι παράξενη σύμπτωση!”
Δεν το κατάλαβα μέχρι που ήμουν στο αεροπλάνο της επιστροφής.»

5. «Οι πρώτες συζητήσεις με το αγόρι μου:
Εγώ: “Αυτό το κουστούμι σου πάει πολύ. Θα ήταν καλύτερο στο πάτωμα.”
Αυτός: “Αυτό θα το τσαλάκωνε.”»

6. «“Έχω χώρο στην σκηνή μου, άμα θες.”
“Ευχαριστώ, αλλά έχω φέρει την δική μου σκηνή!”
Και γι’αυτό οι φίλοι μου πιστεύουν ότι είμαι κοινωνικά καθυστερημένος.»

7. «Βλέποντας τηλεόραση στο σαλόνι μου γύρω στις 2 τα μεσάνυχτα, στο σκοτάδι.
Εκείνη: “Βάζω λιπ γκλος φράουλα.”
Εγώ: “Γιατί φοράς λιπ γκλος;”
Εκείνη: “Το λιπ γκλος φράουλα έχει τέλεια γεύση.”
Εγώ: “Χαχα, είσαι παράξενη.”
Εκείνη: “Θες να δοκιμάσεις;”
Εγώ: “Μπα, ξέρω τι γεύση έχει.”
Κι έτσι ξεκίνησαν πολλά χρόνια αυτοαπέχθειας και μετάνοιας.»

8. «Μέσω μηνυμάτων:
Κοπέλα: “Θα πας σ’εκείνο το πάρτι;”
Εγώ: “Ναι, για λίγο. Μάλλον θα είναι βαρετό.”
Κοπέλα: “Ναι… εγώ σκεφτόμουν να μείνω μέσα.”
Εγώ: “Καλή ιδέα.”
Κοπέλα: “Ναι, λοιπόν… Θα είμαι εδώ απόψε. Λείπουν οι συγκάτοικοι μου.”
Εγώ: “Μια χαρά ακούγεται. Οι δικοί μου συγκάτοικοι δεν φεύγουν ποτέ.”
Κοπέλα: “Οκ. Εγώ θα είμαι μόνη μου στο διαμέρισμα. Αν το πάρτι είναι χάλια.”
Εγώ: “Πολύ καλά.”»

9. «Μια φορά έστειλα μήνυμα στο αγόρι μου ότι αγόρασα δονητή για τα βράδια που έλειπε στην δουλειά ή σε κάτι άλλο. Η ακριβής απάντηση του ήταν, “Ω, τέλεια, τι χρώμα;”. Του έστειλα μια φωτογραφία και απάντησε, “Μπορείς να τον βάλεις και στα οπίσθια σου;”. Του έστειλα ένα μήνυμα λέγοντας, “Έλα σπίτι και θα μάθεις” και απάντησε μετά από δυο λεπτά, “Δεν πειράζει, μόλις το γκούγκλαρα”.»

10. «Πριν από μερικά χρόνια δούλευα σε μια ετήσια ανοιξιάτικη εκδήλωση στο δημοτικό μου. Εκείνη τη μέρα είχα αναλάβει να γίνω η μασκότ (μια τεράστια αρκούδα) για την πρωινή βάρδια. Ήταν βαρετό και αισθανόμουν σαν παιδόφιλος, γιατί τα παιδιά με αγκάλιαζαν συνεχώς παντού.

Είχε το τέλειο ύψος για να είναι το πρόσωπο κάθε παιδιού στον καβάλο μου. Έφτανε μεσημέρι και η βάρδια μου θα τελείωνε σύντομα, όταν ένα κορίτσι στην ηλικία μου, 17 χρονών, έκλεψε το κεφάλι της αρκούδας από το κεφάλι μου και έτρεξε. Δεν υπήρχε περίπτωση να το πληρώσω, αν δεν το επέστρεφε, κι έτσι έτρεξα από πίσω της και την ακολούθησα σε μια άδεια τάξη με κλειστά τα φώτα και τις κουρτίνες.

Είπε κάτι σαν, “Κοίτα εδώ, κύριε αρκούδε, κρατάω το κεφάλι σου, είμαι κακό κορίτσι”. Είχα νευριάσει που το πήρε και δεν σκεφτόμουν, έτσι μη δίνοντας σημασία στο σχόλιο της, πήρα το κεφάλι, φώναξα, “Τα παιδιά με χρειάζονται” και βγήκα έξω.»

Credit: boredpanda.com

Αφήστε το σχόλιο σας: