11 Αλήθειες για το Σεξ κατά τη διάρκεια της Περιόδου που ΟΛΕΣ οι Γυναίκες πρέπει να Γνωρίζουν. Με την 4η θα μείνετε άφωνες! - Fanpage

11 Αλήθειες για το Σεξ κατά τη διάρκεια της Περιόδου που ΟΛΕΣ οι Γυναίκες πρέπει να Γνωρίζουν. Με την 4η θα μείνετε άφωνες!

To σεξ κατά τις μέρες της περιόδου θεωρείται ταμπού, αλλά πριν το αποκλείσετε μάθετε μερικά ενδιαφέροντα γεγονότα και συμβουλές.

1. Θα θέλετε περισσότερο

1

Νιώθετε περισσότερη ερωτική διάθεση κατά την περίοδό σας από ότι συνήθως; Πολλές γυναίκες νιώθουν το ίδιο, χάρη στα αυξημένα επίπεδα οιστρογόνων και τεστοστερόνης, που προκαλούν ερωτική διέγερση.

2. Καλύτεροι οργασμοί

2

Οι γυναίκες τείνουν να απολαμβάνουν το σεξ περισσότερο κατά την περίοδο μιας και υπάρχει αυξημένη ροή κυκλοφορίας στην ευαίσθητη περιοχή, που προκαλεί καλύτερους οργασμούς, σύμφωνα με ειδικούς.

3. Λιγότερο ακατάστατο από όσο πιστεύετε

3

Μπορείτε να απλώσετε μια δύο παλιές πετσέτες στο κρεβάτι για να αποφύγετε τους λεκέδες από αίμα. Επίσης, ο σύντροφός σας μπορεί να φορέσει προφυλακτικό για να αποφύγει την επαφή με το αίμα.

4. Μπορείτε να μείνετε έγκυος και κατά την περίοδο

4

Σύμφωνα με την Αμερικάνικη Ένωση Εγκυμοσύνης, «υπάρχει πιθανότητα εγκυμοσύνης κατά την περίοδο.» Για κάθε περίπτωση, λάβετε μέτρα αντισύλληψης.

5. Καταπραΰνει τους πόνους περιόδου

5

Σύμφωνα με το Cosmopolitan, οι οργασμοί μπορούν να μειώσουν τους πόνους περιόδου.

6. Το σεξ κατά την περίοδο είναι κοινό

6

Δεν είναι περίεργο φετίχ. Το 30% των σεξουαλικά δραστήριων ατόμων συνεχίζουν την σεξουαλική ζωή ακόμα και κατά τις μέρες της περιόδου, σύμφωνα με το Cosmopolitan.

7. Περάστε στο ντους

7

Αν σας ενοχλεί η θέαση του αίματος, δοκιμάστε να κάνετε σεξ στη ντουζιέρα. Το αίμα απομακρύνεται συνεχώς και δεν υπάρχουν λεκέδες.

8. Είναι ασφαλές για τον σύντροφό σας

8
εμμηνορροϊκού κύκλου

Ανησυχείτε αν ο σύντροφός σας έρθει σε επαφή με το αίμα σας; Όπως αναφέρεται στο Health, το σεξ κατά τη διάρκεια της περιόδου είναι ασφαλές. Φυσικά, είναι προτιμότερο να χρησιμοποιείτε προφυλακτικό για να αποφύγετε τη μετάδοση αφροδίσιων νοσημάτων.

9. Κυπελάκια εμμηνόρροιας

9

Αν σας ενοχλεί η θέαση του αίματος, χρησιμοποιήστε κυπελάκια εμμηνόρροιας. Όπως αναφέρεται στο She Knows, «ορισμένες μάρκες μπορούν να χρησιμοποιηθούν κατά τη διάρκεια του σεξ.»

10. Συζητήστε το με τον σύντροφό σας

10

Είναι σημαντικό να το συζητήσετε εκ των προτέρων με τον σύντροφό σας, για να αποφύγετε δυσάρεστες εκπλήξεις.

11. Είναι προαιρετικό

11

Φυσικά αν δεν νιώθετε άνετα, δεν υπάρχει λόγος να πιέζετε καταστάσεις. Υπάρχουν και άλλοι τρόποι να νιώσετε κοντά στον σύντροφό σας.

Credit: WittyFeed

Αφήστε το σχόλιο σας: