12 Σοκαριστικές Περιπτώσεις Αληθινών Ανθρώπων που γεννήθηκαν με Ακραίες Παραμορφώσεις στο Σώμα τους. - Fanpage

12 Σοκαριστικές Περιπτώσεις Αληθινών Ανθρώπων που γεννήθηκαν με Ακραίες Παραμορφώσεις στο Σώμα τους.

https://www.facebook.com/wittyfeed/posts/1246794042093568

Είμαστε όλοι διαφορετικοί και αυτό μας κάνει ανθρώπους. Έχουμε σωματικά και ψυχικά χαρακτηριστικά που μας κάνουν να ξεχωρίζουμε από τους άλλους ανθρώπους. Αλλά έχουμε και πολλά κοινά, όπως τα μαλλιά, τα μάτια, η μύτη και το στόμα.

Όλα τα βασικά μέλη του ανθρώπινου σώματος είναι τα ίδια, αλλά μερικές φορές κάποιοι άνθρωποι είναι διαφορετικοί. Αυτοί είτε γεννιούνται με αυτά, είτε τα αποκτούν στην πορεία.

Αν θέλετε να μάθετε περισσότερα γι’αυτούς, διαβάστε τις ιστορίες τους παρακάτω:

1. Tran Van Hay

3

Θεωρούνταν ο άνθρωπος με τα πιο μακριά μαλλιά στον κόσμο. Πέθανε το 2010. Τα μαλλιά του είχαν φτάσει τα 6,8 μέτρα. Είχε να κουρευτεί σχεδόν 50 χρόνια.

2. Mehmet Ozyurek

4

Ο Mehmet έγινε γνωστός, γιατί έχει την μεγαλύτερη μύτη στον κόσμο. Μπήκε στο βιβλίο ρεκόρ Guinness το 2010. Η μύτη του έχει μήκος 8,8 εκατοστά.

3. Lal Bihari

5

Ο άντρας αυτός γεννήθηκε το 1956 και δηλώθηκε νεκρός το 1976. Αλλά σόκαρε τον κόσμο όταν το 1977 πήγε σε μια τράπεζα για ένα δάνειο και του είπαν ότι είναι νεκρός. Πάλευε 19 χρόνια για να αναγνωριστεί ότι είναι ζωντανός.

4. Valery Smagliy

6

Ο Ουκρανός αυτός απέκτησε τεράστιες βλεφαρίδες χάρη σε ένα τρόφιμο, το οποίο δεν μοιράστηκε με τον κόσμο.

5. Yu Zhenhuan

7

Ο Yu Zhenhuan κατάγεται από την κινεζική επαρχία Liaoning. Πάνω από το 96% του σώματος του είναι καλυμμένο με τρίχες. Κατέχει το ρεκόρ των περισσότερων τριχών στο ανθρώπινο σώμα.

6. Harnaam Kaur

8

Η Harnaam έχει πολυκυστικές ωοθήκες και εξαιτίας τους άρχισε να βγάζει τρίχες στο πρόσωπο, τα χέρια και το στήθος. Το 2016 μπήκε στο βιβλίο ρεκόρ Guinness.

7. Li Ching-Yuen

9

Ο Li Ching-Yuen ισχυριζόταν ότι γεννήθηκε το 1677, ενώ τα αρχεία έλεγαν ότι είχε γεννηθεί το 1736. Πέθανε στις 6 Μαΐου 1933, δηλαδή είχε ζήσει 197 ή 256 χρόνια.

8. Carlos “Halfy” Rodriguez

10

Ο Carlos έχασε το μισό κεφάλι του σε αυτοκινητιστικό ατύχημα. Πολλοί πίστευαν ότι η εμφάνιση του ήταν ψεύτικη, μέχρι που το 2012 έδωσε συνέντευξη. Το 2016 τον συνέλαβαν στο Μαϊάμι, γιατί είχε βάλει φωτιά στο στρώμα του.

9. Lucas Hammond

11

Ο Lucas γεννήθηκε με ένα σπάνιο πρόβλημα όρασης και δεν έβλεπε για 17 μήνες. Η μητέρα του, Ashleigh Knox είπε ότι μετά από λίγο καιρό καταλάβαινε την διαφορά μέρας-νύχτας

10. Matilda Callaghan

12

Αυτό το γενναίο κορίτσι γεννήθηκε με αρκετά ασυνήθιστα σημάδια σε σώμα και πρόσωπο. Γεννήθηκε το 2010 και οι γονείς της δεν περίμεναν ότι θα επιβίωνε τόσο, αλλά έχει πλέον καταπολεμήσει την ασθένεια.

11. Juliana Wetmore

13

Η Juliana Wetmore είναι γνωστή σαν το κορίτσι που δεν έχει πρόσωπο. Πάσχει από το σύνδρομο Collins, μια ασθένεια που επηρεάζει την ανάπτυξη των οστών και των ιστών.

12. Xia Yuanhai

14

O 53χρονος Xia έχει αποκτήσει χαρακτηριστικά εξωγήινου, λόγω υπερπλασίας προσώπου. Μένει στο χωριό Laotu στην Κίνα.

Credit: wittyfeed.me

Αφήστε το σχόλιο σας: