13 Τραγικά Εγκλήματα που ΟΛΕΣ κάνουμε με τα Νύχια μας και τα Καταστρέφουμε. Μεγάλη Προσοχή στο 11ο! - Fanpage

13 Τραγικά Εγκλήματα που ΟΛΕΣ κάνουμε με τα Νύχια μας και τα Καταστρέφουμε. Μεγάλη Προσοχή στο 11ο!

Χρησιμοποιούμε τα χέρια και τα νύχια μας καθημερινά, αλλά γνωρίζατε ότι κάτι τόσο απλό όσο το να ξεχάσετε να στεγνώσετε τα χέρια σας θα μπορούσε να προκαλέσει κάποια σοβαρή ζημιά στα νύχια σας;

1. Τα δαγκώνετε

1

Το δάγκωμα των νυχιών είναι μια πολύ κακή συνήθεια. Όχι μόνο υπάρχουν πολλά μικρόβια κάτω από τα νύχια σας που δεν θέλετε να βάλετε στο στόμα σας, αλλά επίσης τους προκαλείτε κακό.

Το μάσημα και το δάγκωμα τους για μεγάλο χρονικό διάστημα μπορεί να οδηγήσει σε μόνιμη βλάβη με τη μορφή αντιαισθητικών εξογκωμάτων στις κορυφογραμμές των νυχιών σας.

2. Χρησιμοποιείτε παλιά βερνίκια

2

Τα βερνίκια νυχιών γίνονται πιο παχύρρευστα με τον καιρό. Η μεταβολή της υφής τους σημαίνει ότι αλλοιώνεται η αρχική τους σύσταση και δε θα εφαρμόζουν το ίδιο καλά.

3. Κόβετε τα πετσάκια

3

Ενώ είναι εντάξει να σπρώξετε τα πετσάκια σας, δεν είναι εντάξει να τα κόψετε. Ο σκοπός τους είναι να παρέχουν ένα φράγμα για τα μικρόβια και να σφραγίσουν την υγρασία. Αν τα κόψετε μπορεί να προκληθεί μόλυνση και να στεγνώσουν, να αποκτήσετε αδύναμα νύχια και να μην αναφέρουμε ότι πονάει!

4. Τα λιμάρετε μπρος πίσω

4

Το λιμάρισμα μπρος πίσω μπορεί να προκαλέσει μικροσκοπικές σχισμές στα νύχια και να σπάσουν. Αντίθετα, λιμάρετέ τα προς μία κατεύθυνση για να αποφύγετε τυχόν ζημιά.

5. Ξεκολλάτε το βερνίκι

5

Όταν ξεκολλάτε το βερνίκι, ξεκολλάτε μαζί και μια στρώση των νυχιών σας. Όχι μόνο φαίνεται άσχημο, αλλά κάνει τα νύχια πιο αδύναμα, που μπορεί να είναι επώδυνο.

6.Τα χρησιμοποιείτε ως εργαλείο

6

Έχετε σπάσει ένα νύχι κάνοντας κάτι, όπως το να βγάλετε μπαταρίες από μια συσκευή; Χρησιμοποιήστε ένα πραγματικό εργαλείο και τα νύχια σας θα σας ευχαριστήσουν.

7. Αλλάζετε βερνίκι σε καθημερινή βάση

Makeup Polish Get Ready Girl Date Female Nails

Η συχνή χρήση του ασετόν ξηραίνει τα νύχια. Η χρήση μερικές φορές την εβδομάδα δε θα οδηγήσει σε μόνιμη ζημιά, αλλά η πολύ συχνή τα αποδυναμώνει.

8. Βάζετε βερνίκι στην τριγύρω περιοχή

8

Η επαφή με το δέρμα μπορεί να προκαλέσει ερεθισμό στην τριγύρω περιοχή του νυχιού και πρέπει να αφαιρείται αμέσως.

9. Τα γυαλίζετε πάνω από μια φορά το μήνα

9

Η λείανση αφαιρεί την πάνω στρώση των νυχιών, ωστόσο αν το κάνετε συχνά, μπορεί να κάνει τα νύχια πιο αδύναμα.

10. Τραβάτε ή σκίζετε ψεύτικα νύχια

10

Αν και είναι δελεαστικό να τραβήξετε ψεύτικα νύχια, αντισταθείτε στον πειρασμό! Μπορείτε εύκολα να σπάσετε τα κανονικά σας νύχια ή χειρότερα να βγάλετε τελείως! Ακολουθήστε τις οδηγίες για να γλιτώσετε τον πόνο!

11. Ξεχνάτε να στεγνώσετε τα χέρια σας

11

Αν τα χέρια σας είναι μονίμως υγρά από κολύμπι ή πλύσιμο πιάτων, βεβαιωθείτε ότι τα στεγνώνετε αμέσως. Οι μύκητες αναπτύσσονται σε υγρά περιβάλλοντα και μπορούν να αναπτυχθούν κάτω από τα νύχια όταν δεν είναι τελείως στεγνά.

12. Κουνάτε το βερνίκι πριν την εφαρμογή

12

Το κούνημα του φιαλιδίου του βερνικιού είναι κάτι που κάνουν οι περισσότερες γυναίκες. Ωστόσο, έτσι δημιουργούνται φυσαλίδες και δεν γίνεται καλή εφαρμογή. Αντίθετα, κυλήστε το φιαλίδιο ανάμεσα στις παλάμες σας για να αποφύγετε τις φυσαλίδες.

13. Κολυμπάτε με μανικιούρ

13

Αν και είναι δελεαστικό να κάνετε μανικιούρ πριν από παραθαλάσσιες διακοπές, ίσως είναι καλύτερα να το παραλείψετε. Τα νύχια μας φυσικά απορροφούν νερό και το βερνίκι εγκλωβίζει ένα στρώμα νερού ανάμεσα στα νύχια και την στρώση βερνικιού. Το νερό μπορεί να αποδυναμώσει τα νύχια και να καταστραφεί εύκολα το μανικιούρ σας.

Αφήστε το σχόλιο σας: