15 Αλήθειες για το Σεξ που συνειδητοποιούν οι Γυναίκες αμέσως Μετά την Πρώτη τους Φορά. - Fanpage

15 Αλήθειες για το Σεξ που συνειδητοποιούν οι Γυναίκες αμέσως Μετά την Πρώτη τους Φορά.

Τα νεανικά χρόνια, η ενηλικίωση ή απλά η εφηβεία, προκαλεί σύγχυση και είναι περίπλοκη κατά περιόδους και για το τελευταίο πράγμα που θέλει να ανησυχεί κάποιος, είναι το να ασχοληθεί με κάποιον. Αυτές τις μέρες, φαίνεται ότι το σεξ είναι το μόνο πράγμα για το οποίο μιλάει ο κόσμος. Η συζήτηση γύρω από τη σεξουαλική επαφή είναι τόσο διασκεδαστική, όσο και παράξενη την ίδια στιγμή.

Μην ξεχνάτε την αγαπημένη μας κοινωνία που θεωρεί την παρθενία σαν θησαυρό από τον Θεό. Μόλις τη χάσετε, δεν θα επιστρέψει ποτέ. Ανοησίες.

Υπάρχουν γεγονότα για το χάσιμο της παρθενίας, που κανείς δεν θα σας πει και όταν τη χάσετε, θα έχετε αμφιβολίες αν αυτό συμβαίνει με όλους. Μην ανησυχείτε, θα είμαστε ειλικρινείς μαζί σας. Δεν θα υπάρχουν μυστικά αφού διαβάσετε ολόκληρο το άρθρο.

# 14 Τίποτα δεν μπορεί να σας προετοιμάσει γι’ αυτό.

Ανεξάρτητα από το πόσο μαλακοί είστε και πόσο πορνό παρακολουθείτε ενώ το κάνετε, τίποτα δεν πρόκειται να βοηθήσει. Κάθε άνθρωπος που έχει χάσει την παρθενιά του λέει το ίδιο πράγμα: «Ουάου, ποτέ δεν περίμενα να είναι τόσο περίεργο».

# 13 Θα νιώσετε νευρικότητα, αυτό είναι εντάξει.

Ο τρόπος με τον οποίο διδασκόμαστε την παρθενία από την παιδική μας ηλικία, μας αναγκάζει να νιώθουμε νευρικοί ενώ τη χάνουμε. Θέλετε να είναι κάτι ξεχωριστό και αυτό αυξάνει ακόμα περισσότερο την νευρικότητα.

# 12 Μπορεί να σας πονέσει.

Θα πονέσει και όχι μόνο ενώ το κάνετε, αλλά για μερικές ημέρες μετά. Αντιλαμβανόμαστε αυτά τα πράγματα, όταν μας συμβαίνουν. Οπότε, μην πανικοβληθείτε. Ωστόσο, σε περίπτωση αφόρητου πόνου, μπορείτε να συμβουλευτείτε έναν γιατρό για να είστε ασφαλείς.

# 11 Είναι διασκεδαστικό, αλλά όχι όταν το κάνετε για πρώτη φορά.

Αν είστε αυτός που τρυπά, τότε πιθανότατα δεν θα είστε σε θέση να ανταποκριθείτε στις δικές σας προσδοκίες, ξεχάστε τη σύντροφο. Εάν έχετε τρύπα, τότε σίγουρα δεν πρόκειται να είναι όπως της πριγκίπισσας Disney.

# 10 Χρησιμοποιήστε προφυλάξεις.

Δεν υπάρχει καλύτερη αίσθηση από αυτή και αν δεν χρησιμοποιήσετε προφυλάξεις, θα πεθάνετε από ενοχές.

# 09 Συνομιλία.

Το να έχετε μια καλή συνομιλία ενώ βρίσκεται ο ένας πάνω στον άλλο γυμνοί, μπορεί να είναι μια καλή ιδέα. Είναι αρχικά αμήχανο, αλλά σύντομα θα αρχίσετε να συμπεριφέρεστε κανονικά.

# 08 Κανείς δεν σας ζήτησε να τη χάσετε με το άτομο που αγαπάτε.

Η σεξουαλική επαφή δεν αφορά την αγάπη. Μπορεί να νιώσετε έλξη με κάποιον και να νιώσετε ότι θέλετε να κοιμηθείτε μαζί του. Μην σταματήσετε, προχωρήστε και χαρίστε αυτή τη βραδιά στον εαυτό σας.

# 07 Αλλά προσέξτε:

Θα πρέπει να είστε σαφείς από την αρχή ότι ο άλλος δεν το μπερδέψει για αγάπη.

# 06 Πονάει.

Οι τραυματισμοί αποτελούν μέρος της επαφής. Συγχαρητήρια, δεν θα πάρετε πολλά από την πρώτη σας φορά.

# 05 Το πιο σημαντικό:

Προκαταρκτικά. Μην το παραλείψετε. Θα μπορούσε να κάνει θαύματα και να κάνει τη στιγμή να αξίζει, αν χρησιμοποιηθεί παιχνιδιάρικα.

# 04 Σκοτώστε αυτόν τον φόβο.

Το χάσιμο της παρθενίας σας δεν σημαίνει αίματα παντού. Δεν αιμορραγούν όλες οι γυναίκες όταν συνουσιάζονται για πρώτη φορά.

# 03 Κάντε το άνετο.

Θυμάστε το παραπάνω σημείο της συζήτησης; Λοιπόν, είναι απαραίτητο αν δοκιμάσετε διαφορετικές στάσεις. Βεβαιωθείτε ότι έχετε ανοίξει άνετα το πράγμα. Οι τραυματισμοί στο σεξ είναι οι χειρότεροι.

# 02 Δεν είναι το τέλος.

Η πρώτη σας εμπειρία μπορεί να μην είναι καθόλου καλή και μπορεί να τελειώσει πιο γρήγορα από ότι θα μπορούσατε ποτέ να φανταστείτε, αλλά μην νομίζετε ότι αυτό θα γίνεται μια ζωή. Καθώς ο χρόνος περνάει, αυτός ο χρόνος θα αυξάνεται.

# 01 Μη νιώθετε ντροπή.

Δεν υπάρχει τίποτα ντροπιαστικό. Εάν είστε παρθένοι, ναι είστε και αν δεν είστε, τότε δεν είστε. Αυτό δεν ορίζει τον χαρακτήρα σας και δεν πρέπει να αφήνετε τους ανθρώπους να σας κρίνουν βάσει αυτού.

Credit: WittyFeed

Αφήστε το σχόλιο σας: