22χρονος χάνει τη ζωή του σε μυστηριώδες δυστύχημα. Όταν όμως βρέθηκε το κινητό του αποκαλύφθηκε η σοκαριστική αλήθεια... - Fanpage

22χρονος χάνει τη ζωή του σε μυστηριώδες δυστύχημα. Όταν όμως βρέθηκε το κινητό του αποκαλύφθηκε η σοκαριστική αλήθεια…

Ο Daniel Denz ήταν ένας εξωστρεφής και ταλαντούχος νεαρός καλλιτέχνης με μεγάλα όνειρα και ακόμα μεγαλύτερη φαντασία.

Τον Απρίλιο του 2017, ο 22χρονος αγκάλιασε τη μαμά του Nancy και πήγε για δουλειά. Όμως, μόλις μια ώρα αργότερα, η Nancy έμαθε ότι ο μεγαλύτερος γιος της είχε υποστεί ένα τρομερό αυτοκινητιστικό ατύχημα. Η ζωή της άλλαξε σε μια στιγμή.

Η Nancy, γνώριζε ότι ο γιός της έχασε κάπως τον έλεγχο του αυτοκινήτου του, πριν κυλήσει πάνω από το ανάχωμα και συντριβεί σε χαράδρα. Οι μάρτυρες έσπευσαν να προσπαθήσουν να τον σώσουν, αλλά ο Daniel πέθανε γρήγορα.

Η αιτία του ατυχήματος ήταν αρχικά ασαφής στους ανακριτές, αλλά στη συνέχεια ένας ξένος παρατήρησε ένα ανοιχτό κινητό τηλέφωνο που βρισκόταν στον αυτοκινητόδρομο.

Ήταν το τηλέφωνο του νεαρού και αυτό που ανακάλυψαν στην οθόνη του, βοήθησε να μοιραστούν τις τελευταίες στιγμές του νεαρού.

Τώρα, η Nancy μοιράζεται μια κακή προειδοποίηση για όποιον θέλει να ακούσει. Ελπίζει ότι η τραγική ιστορία του γιου της θα βοηθήσει να σωθούν άλλες ζωές.

https://youtu.be/05Llw5YC40A

Αφήστε το σχόλιο σας: