44χρονος σκότωνε λιοντάρια και ελέφαντες για χόμπι, αλλά η φύση πήρε την εκδίκησή της... Δείτε την τραγική του κατάληξη! - Fanpage

44χρονος σκότωνε λιοντάρια και ελέφαντες για χόμπι, αλλά η φύση πήρε την εκδίκησή της… Δείτε την τραγική του κατάληξη!

Ο νοτιοαφρικανός Scott van Zyl, ήταν ένας άνθρωπος που εξειδικεύονταν στο να κυνηγάει άγρια ζώα σε περιοχές σαφάρι στη Νότιο Αφρική και μάλιστα, έμενε έξω από κει. Όχι μόνο ήταν γνωστός ως επαγγελματίας κυνηγός και πολύ ενθουσιώδης στο κυνήγι άγριων ζώων, αλλά ακόμη έτρεχε και τη δική του εταιρεία κυνηγιού σαφάρι που, ονομάζεται SS Pro Safaris.

Ο άνθρωπος, ήταν ως ένα είδος οδηγού για τους διεθνείς τουρίστες που ήθελαν να κυνηγήσουν ζώα στην Αφρική. Επειδή ο Scott γνώριζε τα πράγματα γύρω από το Safari και την εξαιρετικά επικίνδυνη άγρια φύση, η εταιρεία του πήγε αρκετά καλά και ο Scott ήταν περήφανος που έγινε επαγγελματίας.

1

Ωστόσο, λάθη γίνονται ακόμη και από επαγγελματίες, και αυτό το λάθος κατέληξε να κοστίζει τη ζωή του.

Δυστυχώς για τον Scott, φαίνεται ότι η φύση βρισκόταν στην άλλη πλευρά του κυνηγετικού παιχνιδιού αυτή τη φορά.

2

Ο 44χρονος χάθηκε σε ένα κυνήγι του στη Ζιμπάμπουε. Στην περιοχή, υπήρχαν πολλά επικίνδυνα ζώα όπως λιοντάρια, ρινόκεροι και κροκόδειλοι. Ο Scott, που δεν υποχωρούσε ποτέ από μια πρόκληση, ήξερε όλους τους πιθανούς κινδύνους και τα μέτρα ασφαλείας, αλλά χωρίστηκε από έναν άλλο οδηγό και τα σκυλιά.

Ο Scott, εντοπίστηκε τελευταία φορά γύρω από την περιοχή του ποταμού Limpopo κοντά στα σύνορα με τη Νότια Αφρική. Ήταν απλώς ένα ταξίδι ρουτίνας, και ο άλλος οδηγός είπε στα μέσα μαζικής ενημέρωσης ότι το ζευγάρι βγήκε από το αυτοκίνητό για να ψάξουν για κροκόδειλους.

3

Όταν ο οδηγός επέστρεψε στον κύριο στρατόπεδο μαζί με τα σκυλιά, ο Scott δεν ήταν εκεί και έτσι συνειδητοποίησε ότι κάτι μπορεί είχε πάει στραβά. Στη συνέχεια, μια ομάδα έρευνας και διάσωσης άρχισε να ψάχνει για τον άνθρωπο, ψάχνοντας την περιοχή κομμάτι κομμάτι.

Τελικά, βρήκαν μια σειρά αποτυπωμάτων του κυνηγού, που οδήγησαν στον εν λόγω ποταμό. Το σακίδιο του βρέθηκε επίσης εκεί και οι διασώστες άρχισαν να φοβούνται το χειρότερο.

Ο θάνατός του ήταν αποτέλεσμα μιας επίθεσης από κροκόδειλο. Οι κροκόδειλοι του Νείλου συχνά κρύβονται στο νερό, πριν αποφασίσουν να επιτεθούν στο θήραμά τους, ως έκπληξη.

Τρεις κροκόδειλοι σε κοντινή απόσταση, έπρεπε να τραβηχτούν από τις τοπικές αρχές για να ολοκληρώσουν την έρευνά τους. Ένας από αυτούς τους κροκόδειλους είχε τα απομεινάρια του ανθρώπου μέσα και μια εξέταση DNA ήταν σε θέση να κλείσει την υπόθεση.

4

«Δόθηκε άδεια να πυροβοληθούν τρεις κροκόδειλοι του Νείλου στην περιοχή και ένας από αυτούς περιείχε τα κατάλοιπα του κ. Van Zyl», ανέφερε μέλος της ομάδας προστασίας της κληρονομιάς στη Νότια Αφρική. «Οι μεταγενέστερες εξετάσεις DNA, απέδειξαν ότι τα κατάλοιπα ήταν του κ. Van Zyl».

Ο οικολογικός οργανισμός «One Green Planet», εκφράζει τη λύπη του για το θάνατο του κυνηγού, αλλά το αποκάλεσε «αναισθησία» επειδή τα ζώα αυτά δεν αξίζουν να κυνηγούνται.

5

«Δεν έπρεπε καν να κυνηγάει. Τα ζώα στη φύση… είναι άγρια! Ζουν και σκέφτονται με ένστικτα επιβίωσης», δήλωσε ο οργανισμός σε μια δήλωσή του.

Credit: Animalchannel

Αφήστε το σχόλιο σας: