5 Αηδιαστικά Πράγματα που ΔΕΝ πρέπει να Κάνετε όταν Σκουπίζεστε μετά την Ανάγκη σας. Το 3ο είναι το πιο Σημαντικό! - Fanpage

5 Αηδιαστικά Πράγματα που ΔΕΝ πρέπει να Κάνετε όταν Σκουπίζεστε μετά την Ανάγκη σας. Το 3ο είναι το πιο Σημαντικό!

Πιθανόν να πιστεύατε ότι δε θα υπάρχουν πολλά μυστικά για τον σωστό τρόπο να σκουπίζετε τον πισινό σας.

Όλοι μπορούμε να παραδεχτούμε ότι το κάλεσμα της φύσης δεν είναι κάτι που μπορούμε να συζητάμε δημόσια, παρά το γεγονός ότι το κάνουμε όλοι. Όπως φαίνεται, υπάρχουν κάποιοι τρόποι που είναι λανθασμένοι και αντιμετωπίζουμε καθημερινά. Μάθετε παρακάτω τι μπορεί να κάνετε λάθος.

Γιατί πρέπει να σκουπίζεστε

Αυτό μπορεί να είναι αυτονόητο, αλλά είναι πολύ σημαντικό να σκουπιστείτε σωστά.

Εκτός από τα αντιαισθητικά σημάδια στο εσώρουχο, μπορεί να ερεθίσει το δέρμα. Όταν τα μωρά κλαίνε και θέλουν αλλαγή, είναι αρκετή απόδειξη γι’ αυτό.

Μπορείτε επίσης να καταλήξετε με δυσάρεστα και ενοχλητικά προβλήματα υγείας, αν δεν σκουπίζεστε επαρκώς.

Τι μπορεί να πάει στραβά

# 1: Σκούπισμα από πίσω προς τα εμπρός

Θα πρέπει πάντα να σκουπίζεστε με κατεύθυνση προς τα πίσω. Αν δεν το κάνετε, μπορείτε να καταλήξετε σοβαρά άρρωστοι.

Μερικές από τις κύριες αιτίες των λοιμώξεων του ουροποιητικού συστήματος είναι τα βακτηρίδια που βρίσκονται στα κοπράνα.

Γι ‘αυτό είναι σημαντικό να μην σκουπίσει ποτέ προς τα εμπρός. Ακόμα κι αν δεν έχετε αφοδεύσει πρόσφατα, υπάρχει ακόμα δυνατότητα για τα εναπομείναντα βακτήρια να περάσουν σε περιοχές που δεν πρέπει να υπάρχουν.

# 2: Πολύ δυνατό σκούπισμα

Το υπερβολικό σκούπισμα θα σας κάνει αισθανθείτε χειρότερα μακροπρόθεσμα.

Το δυνατό σκούπισμα μπορεί να οδηγήσει σε ερεθισμό του πρωκτού και ενδεχομένως σε αιμορροΐδες ή αιμορραγία από το ορθό. Για να αποφύγετε αυτό το δυσάρεστο πρόβλημα, σκουπίστε απαλά.

# 3: Δεν σκουπίζεστε αρκετά

Και πάλι, εναπομείναντα σωματίδια μπορεί να προκαλέσουν ερεθισμό των γεννητικών οργάνων και αντιαισθητικά σημάδια. Βεβαιωθείτε ότι έχετε εφαρμόσει αρκετή πίεση για να απαλλαγείτε από τα πάντα, αλλά όχι υπερβολική για να προκαλέσετε οποιαδήποτε ζημιά.

# 4: Σκούπισμα με μωρομάντηλα

Η Δρ. Holly Phillips αναφέρει ότι, «Δεν υπάρχει κανένα ιατρικό πλεονέκτημα για τον καθαρισμό με μωρομάντηλα σε ενήλικες σε αντίθεση με το χαρτί τουαλέτας.»

Φυσικά, αυτό μπορεί να βοηθήσει να αισθανθείτε καλύτερα και να σας κάνει να νιώσετε πιο καθαροί. Αν είναι έτσι, χρησιμοποιήστε το.

Ωστόσο, αν επιλέξετε να σκουπιστείτε με μωρομάντηλα, μη τα ρίξετε στη λεκάνη της τουαλέτας. Μπορεί να βουλώσουν τις υδραυλικές σωληνώσεις.

# 5: Στέκεστε όρθιοι για να σκουπιστείτε

Αν στέκεστε όρθιοι για να σκουπιστείτε, μπορεί να έχετε παρατηρήσει ότι είναι πιο δύσκολο να φτάσετε την περιοχή.

Φυσικά, υπάρχουν και εξαιρέσεις, οπότε αν αισθάνεστε καλύτερα να σταθείτε, κάντε το ελεύθερα.

Ο σωστός τρόπος για να σκουπιστείτε

Η πίεση που εφαρμόζετε πρέπει να είναι αρκετή για να καθαρίσετε τα πάντα, αλλά όχι τόσο δυνατή που είναι οδυνηρή – αυτό είναι κάτι που μπορεί να καταλάβετε μόνο εσείς για τον εαυτό σας.

Σε γενικές γραμμές, συνεχίστε το σκούπισμα μέχρι το χαρτί υγείας να βγαίνει καθαρό.

Εναλλακτικές επιλογές

Αν είχατε ποτέ την ευχαρίστηση να βρεθείτε σε ένα ακριβό δωμάτιο ξενοδοχείου, μπορείτε να έχετε παρατηρήσει έναν μπιντέ.

Σε ένα μπιντέ μπορείτε να πλυθείτε με νερό αντί για χαρτί υγείας.

Αφήστε το σχόλιο σας: