7 "Πιπεράτες" εξομολογήσεις Μαμάδων που Σόκαραν το Διαδίκτυο. Η 2η δεν έχει ούτε Ιερό ούτε Όσιο... - Fanpage

7 «Πιπεράτες» εξομολογήσεις Μαμάδων που Σόκαραν το Διαδίκτυο. Η 2η δεν έχει ούτε Ιερό ούτε Όσιο…

Πριν ξεκινήσουμε, θέλουμε να πούμε ότι είμαστε όλοι άνθρωποι και οδηγούμαστε από διάφορες ανάγκες και επιθυμίες στην ζωή. Μπορεί οι πρωταρχικές μας ανάγκες να είναι το φαγητό και το καταφύγιο, αλλά οι δευτερεύουσες ανάγκες μας ελέγχουν τις πράξεις μας με την ίδια ισχύ, ανεξαρτήτως φύλου.

Οι άντρες μπορούν να κάνουν πολλά χωρίς να τους κρίνουν – αλλά δεν είναι το ίδιο και για τις γυναίκες. Η δουλειά μιας μητέρας είναι κουραστική, γιατί πρέπει πάντα να ισορροπεί την δουλειά με τις οικογενειακές ευθύνες. Αλλά πολλές μητέρες, όπως κάθε ελεύθερη γυναίκα, αποζητούν την σεξουαλική προσοχή.

Δεν είναι επικίνδυνο να κάνεις σεξ όσο είσαι έγκυος. Αλλά υπάρχουν μαμάδες που έχουν κάνει αμφισβητήσιμα πράγματα. Διαβάστε μερικές από τις πιο πονηρές εξομολογήσεις που έκαναν μητέρες στο Candid – μια εφαρμογή εξομολογήσεων.

1. «Είμαι ανύπαντρη μητέρα και φτάνω τα 40. Οι σεξουαλικές ορμές μου αυξήθηκαν πέρσι και είμαι ξαναμμένη ολη την ώρα.»

43

2. «Ένα βράδυ έκανα σεξ με τον πρώην μου μετά από καιρό. Συναντιόμασταν μια φορά τον χρόνο και τώρα έχει τέσσερα παιδιά για τα οποία δεν γνωρίζει τίποτα.»

44

3. «Αισθάνομαι άσχημα για το αγόρι μου, γιατί από τότε που έμεινα έγκυος, το σεξ με σκοτώνει. Πονάω πολύ. Πρέπει να συγκρατώ τα δάκρυα μου κάθε φορά.»

45

4. «Κάθε φορά που το μωρό μου βλέπει ένα μπουκάλι κρασί, λέει “Της μαμάς;”.»

46

5. «Η κόρη μου κι εγώ “μοιραζόμαστε” το αγόρι της. Δεν έχουμε κάνει τρίο, αλλά το έχουμε συζητήσει και μπορεί να συμβεί.»

47

6. «Όταν ήμουν 6 μηνών έγκυος, μου προσέφεραν να γυρίσω πορνό εγκυμοσύνης για ένα μεγάλο ποσό. Δίστασα, αλλά τελικά υπέκυψα.»

48

7. «Δεν έχω ιδέα ποιος είναι ο πατέρας της κόρης μου… Χρόνια πριν, απάτησα τον σύντροφο μου σε ένα επαγγελματικό ταξίδι στην Γερμανία κι εκείνος δεν χρησιμοποίησε προφυλακτικό.»

49

Ποια ιστορία σας έκανε την περισσότερη εντύπωση;

Credit: wittyfeed.me

Αφήστε το σχόλιο σας: