7χρονο αγόρι με διαφορετικό χρώμα ματιών και λαγωχειλία δέχθηκε φοβερό bullying μέχρι που βρήκε έναν γάτο που του έμοιαζε - Fanpage

7χρονο αγόρι με διαφορετικό χρώμα ματιών και λαγωχειλία δέχθηκε φοβερό bullying μέχρι που βρήκε έναν γάτο που του έμοιαζε

 

Ένα αγόρι από την Οκλαχόμα που δέχθηκε μπούλινγκ επειδή έχει δύο διαφορετικά έγχρωμα μάτια και ένα σχισμένο χείλος βρήκε ένα κατοικίδιο ζώο το οποίο του μοιάζει πολύ!

Ο 7χρονος Madden Humphreys, δέχεται μπούλινγκ στο σχολείο για τη λαγωχειλία του και τα διαφορετικά μάτια του (το ένα είναι μπλε και το άλλο πράσινο).

Ο Madden έχει μια κατάσταση που ονομάζεται heterochromia iridum, που κάνει κάθε μάτι να έχει διαφορετικό χρώμα.

Παρά το μπούλινγκ που δέχεται, ο Madden βρήκε παρηγοριά σε μία νέα γάτα, τη Moon, για την οποία η οικογένειά του λέει ότι ήταν “γραφτό να βρεθεί στο δρόμο του” καθώς έχουν κοινό όχι μόνο το σχισμένο χείλος, αλλά και τα ίδια χρώματα στα μάτια.

Οι διαφορές του Madden κάνουν τους συνομηλίκους του να του ασκούν μπούλινγκ.

Όμως έπαψε να αισθάνεται μόνος όταν μπήκε η Moon στη ζωή του, η οποία έχει επίσης σχισμένο χείλος και ένα μπλε κι ένα πράσινο μάτι.

Η eterochromia iridum επηρεάζει λιγότερο από το 1% εκατό του πληθυσμού, σύμφωνα με τη μητέρα του Madden, Christina Humphreys.

Μιλώντας στο Love What Matters, η μητέρα αποκάλυψε ότι η οικογένειά της υιοθέτησε αμέσως τη γάτα όταν είδε στο διαδίκτυο ότι το ζώο χρειαζόταν μια οικογένεια.

“Την περασμένη εβδομάδα, ένας φίλος μας δημοσίευσε μια εικόνα της γάτας και όταν την είδαμε, ξέραμε αμέσως ότι αυτό το γατάκι προοριζόταν να είναι μέρος της οικογένειάς μας.”

“Όχι μόνο έχει σχιστό χείλος όπως ο 7χρονος γιος μας Madden, έχει επίσης heterochromia iridum. Ήταν γραφτό να γίνουν οι καλύτεροι φίλοι.”

Τη Δευτέρα, η οικογένεια πήγε από την Οκλαχόμα στη Μινεσότα για να υιοθετήσει το γατάκι και να μεταφέρει το γούνινο φίλο του Madden στο σπίτι τους.

Ο Madden ένιωσε άνετα με το κατοικίδιο αυτό, παρά τον εκφοβισμό που αντιμετωπίζει στο σχολείο.

“Σε έναν κόσμο γεμάτο λόγια μίσους, εμείς επιλέγουμε να κυνηγήσουμε την αγάπη. Αυτό το γατάκι έπρεπε να γίνει μέρος της ζωής του Madden.”

“Ο καθένας χρειάζεται έναν φίλο. Είμαι τόσο ευγνώμων. Όχι μόνο γιατί ο γιος μου βρήκε ένα καλό φίλο, αλλά επειδή πιστεύω ότι η Moon βοηθά τον Madden να συνειδητοποιήσει ότι είναι ωραίο να είσαι διαφορετικός.”

 

Πηγή

 

Αφήστε το σχόλιο σας: