9 Υπέροχοι λόγοι που θα σας κάνουν να λατρέψετε τα σκιουράκια - Fanpage

9 Υπέροχοι λόγοι που θα σας κάνουν να λατρέψετε τα σκιουράκια

Πολλοί λαοί αντιπαθούν τους σκίουρους πιστεύοντας ότι είναι παράσιτα. Κάποιος, τους αποκάλεσε ακόμη «μεγάλα ποντίκια με χνουδωτή ουρά».

Οι σκίουροι είναι πολύ παρεξηγημένα πλάσματα. Εκτός του ότι είναι εξαιρετικά έξυπνα, είναι και πολύ φιλικά και αξιολάτρευτα ζώα που αξίζουν να αγαπιούνται από όλους τους ανθρώπους.

Διαβάστε παρακάτω 9 λόγους, για τους οποίου πρέπει να αρχίσετε να συμπαθείτε τους σκίουρους:

1. Τρώνε τα έντομα από τον κήπο και την αυλή σας

1

Οι σκίουροι εδάφους, είναι κυρίως παμφάγοι. Τρώνε κυρίως φυτικά τρόφιμα όπως καρπούς με κέλυφος, μούρα, λουλούδια και βελανίδια, αν και είναι επίσης γνωστό ότι τρώνε έντομα και περιστασιακά μικρά σπονδυλωτά.

2. Βοηθούν τον πλανήτη φυτεύοντας δέντρα

2

Έχουμε δει όλοι σκίουρους να προσπαθούν να θάψουν καρύδια. Αυτά τα ξεχασμένα καρύδια, συχνά μεγαλώνουν και γίνονται δέντρα, πράγμα που σημαίνει ότι οι σκίουροι διαδραματίζουν τεράστιο ρόλο στη διατήρηση του οικοσυστήματος μας!

3. Είναι φιλικοί

3

Πολύ λίγα άγρια ζώα έχουν εμπιστοσύνη και προσεγγίζουν τους ανθρώπους. Οι σκίουροι, εντούτοις, είναι γενικά φιλικά πλάσματα.

4. Είναι απίστευτα έξυπνοι

The squirrel came quite close to me while doing this, even though I was playing music, which is why it's uncropped. It apparently isn't afraid of humans.

Σύμφωνα με το One Kind Planet, οι σκίουροι είναι στην πραγματικότητα πολύ πονηροί. Θάβουν ψεύτικα κελύφη για να ξεγελάσουν τους ενδεχόμενους κλέφτες. Πόσο έξυπνο!

5. Γίνονται χοντροί κατά τη διάρκεια του χειμώνα

5

Σύμφωνα με την Ομοσπονδία Φυσικής Άγριας Ζωής, είναι σύνηθες για τους σκίουρους να παίρνουν κιλά κατά τη διάρκεια του χειμώνα για να παραμένουν ζεστοί.

6. Μερικοί από αυτούς μπορούν να «πετάξουν»

6

Μερικοί σκίουροι μπορούν να γλιστρήσουν μέχρι και 88 μέτρα μακριά με ένα μόνο άλμα! Απλά ξεδιπλώνονται τα χέρια και τα πόδια τους και το ελαστικό δέρμα μεταξύ των άκρων και των σωμάτων τους (που ονομάζεται «πατάγια») δρα σαν αλεξίπτωτο.

7. Μπορούν να σας βοηθήσουν να ενισχύσετε την επιχείρησή σας

7

Το περασμένο καλοκαίρι, ο σκίουρος Putter εμφανίστηκε στο Fantasy Isle Ice Cream και Mini Golf στη Βόρεια Καρολίνα. Ο πλέον γνωστός Putt-Putt, συχνάζει εκεί απολαμβάνοντας μικροσκοπικά χειροποίητα χωνάκια από τον ιδιοκτήτη του καταστήματος Scott Martin.

Αυτός ο χαριτωμένος επισκέπτης έχει γίνει αρκετά διάσημος σε όλη την πόλη και κερδίζει τις εντυπώσεις από περίεργους πελάτες στο κατάστημα. Δεν είναι αυτό ένα τέλειο επιχειρηματικό μοντέλο;

8. Είναι απίστευτοι ακροβάτες

8

Έχετε δει ποτέ σκίουρο πάνω σε δέντρο πάνω από τρία δευτερόλεπτα;

9. Βοηθούν στην εξάλειψη των αποβλήτων

9

Οι σκίουροι μπορούν να καταναλώσουν μεγάλες ποσότητες περισσευμάτων φαγητού.

Αφήστε το σχόλιο σας: